Новини змагань

Вітання керівництву та працівникам ФК "Динамо" з нагоди 85-річчя

10:28, 14 травня 2012

Керівництву,
працівникам
ФК «Динамо» Київ

 

Шановні колеги!

З нагоди 85-річчя прийміть від мене особисто, Адміністрації та клубів Професіональної футбольної ліги вітання керівництву, футболістам, тренерському штабу команди, усім працівникам клубу та вболівальникам «Динамо» Київ!

85-річний ювілей - небуденна подія для українського футболу: епоха становлення, гучних перемог та важких поразок, які гартували характер вашого клубу та устремління до нових перемог. За роки свого існування ФК «Динамо» заробив бездоганну репутацію завдяки стабільній, динамічній роботі, відповідальному та творчому ставленню до справи усього колективу.

За цей час ваш клуб вписав не одну славетну сторінку в історію вітчизняного футболу, подарувавши вболівальникам неперевершене відчуття причетності до великої гри. Легендою стали перемоги «Динамо» Київ у Кубку володарів кубків 1975 та 1986 років, тріумф у матчах за Суперкубок 1975 року проти грізної «Баварії», звитяги у чемпіонатах СРСР та України. Ваш клуб виховав плеяду видатних футболістів та тренерів, якими пишається вся країна.

Попереду у вас – ще більш яскраві здобутки на футбольній ниві України та Європи: ми впевнені, «Динамо» до снаги досягати омріяних цілей завдяки цілеспрямованості керівництва клубу та самовідданій грі футболістів команди.

У день ювілею прийміть слова глибокої вдячності за ваш високий професіоналізм та активну участь у розвитку футболу нашої держави. Від щирого серця бажаємо колективу «Динамо» здоров’я, щастя, миру, радості та реалізації всіх задумів!

З повагою
президент ПФЛ М. Бальчос




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору