Новини ліги

Відбулася чергова нарада з питань розроблення законопроекту «Про протидію досягненню фіксованих (договірних) результатів та іншим правопорушенням у сфері футболу»

14:35, 28 квітня 2012

Як і було заплановано, 28  квітня президент ПФЛ Мілетій Бальчос провів чергову робочу нараду, де обговорено низку питань з  розроблення законопроекту «Про протидію досягненню фіксованих (договірних) результатів та іншим правопорушенням у сфері футболу» та доопрацьовано перший варіант проекту. У засіданні робочої групи взяли участь керівник юридичної служби ПФЛ Юлія Гречко, спеціаліст ФФУ Вадим Дорошенко, юрист ТОВ «Прем’єр Ліга» Павло Натяглий та помічник-консультант народного депутата Вадима Колесніченка Яна Салміна. 

narada

narada

- У ході сьогоднішньої роботи ми остаточно визначилися з переліком суб’єктів, що нестимуть  відповідальність за здійснення корупційних правопорушень у сфері футболу. Потрібно розуміти, що суб’єктами відповідальності є як фізичні, так і юридичні особи. Наразі цей перелік деталізовано, що дозволить чітко з’ясувати, хто саме має нести відповідальність за корупційні дії, - коментує нараду Мілетій Бальчос. – Не менш важливим стало формування списку суб’єктів, які здійснюють заходи щодо запобігання та протидії корупції.

 

Крім цього, членами робочої групи опрацьовано розділ, який конкретизує заходи, спрямовані на запобігання і протидію корупції.

-Інформації про прояви корупційних дій в системі футболу достатньо, а шляхів ланкової взаємодії між структурами, що мають здійснювати попереджувальні дії, не визначено. Тому ми розробили проект механізму попередження та виявлення корупційних проявів у сфері футболу, - зазначив президент ПФЛ.

 Наступне засідання відбудеться 14 травня 2012 року у приміщенні ПФЛ.  




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору