Новини ліги

Анонс матчів 28-го туру першої ліги

08:28, 27 квітня 2012

27 квітня 2012 року

«Говерла-Закарпаття» Ужгород – ФК «Одеса»

17.00, м. Ужгород. Стадіон «Авангард»

Арбітр: Ноздрачов А. М. (Харків)

Асистенти арбітра: Харко Л. М. (Луцьк), Марчик О. В. (Львів)

         Поразка минулого туру від «Сталі» дещо ускладнила ужгородцям боротьбу за перше місце. І аби зберегти лідерство, «Говерлі-Закарпаттю» тепер необхідно вигравати у всіх матчах. Але свої завдання має і «Одеса», якій турнірні очки також зайвими не будуть.

28 квітня 2012 року

МФК «Миколаїв» – ФК «Севастополь»

17.00, м. Миколаїв. Центральний міський стадіон

Арбітр: Бондар І. І. (Київ)

Асистенти арбітра: Толмачов С. І. (Маріуполь), Шост О. О. (Луганськ)

         Не дивлячись на значний відрив від другого місця кримчани не полишають надії за підсумками цього сезону повернутися до Прем’єр-ліги. Але окрім перемог, «Севастополь» все ще має сподіватися і на невдачі запоріжців, які наразі не поспішають втрачати очки.

«Нива» Вінниця – «Кримтеплиця» Молодіжне

17.00, м. Вінниця. Центральний міський стадіон

Арбітр: Березка С. М. (Київ)

Асистенти арбітра: Сидорук І. І. (Сумська обл.), Журибіда В. В. (Луцьк)

         Хоча минулого туру «Нива» і не програла, вона все ж не змогла втриматися на 16-му місці. Але для вінницької команди ще далеко не все втрачено і їм може вистачити однієї перемоги, щоб знову вибратися з зони вильоту. Втім, здобути її у матчі з «Кримтеплицею» буде дуже непросто. Навіть у рідних стінах.

ФК «Львів» – «Металург» Запоріжжя

19.00, м. Львів. Стадіон «Україна»

Арбітр: Павлюк О. А. (Київ)

Асистенти арбітра: Мартищенко О. М. (Київська обл.), Приступа С. А. (Київ)

         На перший погляд у запоріжців не має виникнути проблем із тим, як набрати три очки у Львові. Але так само багато хто думав і у першому колі перед матчем львів’ян з «Говерлою-Закарпаттям». Втім, повторити своє досягнення і обіграти ще одного претендента на підвищення у класі «Львову» буде явно не просто. Особливо якщо врахувати, що «Металург» відстає від ужгородців лише на один заліковий пункт, а отже запоріжці можуть у будь-якому турі повернути собі лідерську позицію.

«Олімпік» Донецьк – «Сталь» Алчевськ

16.00, м. Донецьк. СК «Олімпік»

Арбітр: Митровський М. М. (Ужгород)

Асистенти арбітра: Кисельов Р. О. (Суми), Куцев В. А. (Київ)

         Безсумнівно, цей матч є одним із найцікавіших у турі. Команди займають місця у середині турнірної таблиці і хоч вже не мають якоїсь певної мотивації у змаганнях, у кожній грі намагаються досягти максимального результату. Адже вболівальники «Сталі» звикли, що їх улюбленці завжди намагаються фінішувати якнайвище, а тому команда Анатолія Волобуєва і намагається не розчарувати своїх прихильників. «Олімпік» же поки лише набирається досвіду у першій лізі і тому намагається довести, що він не слабший за старожилів чемпіонату.

«Нафтовик-Укрнафта» Охтирка – «Енергетик» Бурштин

17.00, м. Охтирка. Стадіон «Нафтовик»

Арбітр: Бохняк Р. А. (Севастополь)

Асистенти арбітра: Шудрик Д. А. (Сімферополь), Целовальник Д. О. (Донецьк)

         «Енергетик» і досі залишається найбільш вірогідним претендентом на участь у перехідному матчі. Але так само бурштинці мають шанси як піднятися, так і  впасти у турнірній таблиці. Тут все залежить від самої команди і якщо футболісти знайдуть у собі сили покращити свої результати, то гарантують собі місце у першій лізі на наступний сезон.

«Арсенал» Біла Церква – «Титан» Армянськ

16.00, м. Біла Церква. Стадіон «Трудові резерви»

Арбітр: Бондаренко Д. Є. (Одеса)

Асистенти арбітра: Попельницький Д. А., Кацман О. О. (обидва – Кіровоград)

         Хоча «Арсенал» за останні два матчі здобув лише один заліковий пункт, команда все одно продовжує утримувати місце у чільній п’ятірці. Закріпитися на цій позиції білоцерківці можуть за рахунок перемоги над «Титаном», але кримчани нещодавно вдома здолали «Сталь», а отже  просто у цьому матчі  команді Ігоря Артимовича навряд чи.

Також нагадуємо, що матчі між командами «Зірка» Кіровоград – «Геліос» Харків та «Динамо-2» Київ – «Буковина» Чернівці транслюватимуться на телеканалі "Футбол".

 





Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору