Новини ліги

Анонс матчів 27-го туру першої ліги

08:00, 19 квітня 2012

20 квітня 2011 року

«Кримтеплиця» Молодіжне – МФК «Миколаїв»

18.00, смт. Молодіжне. Стадіон «Спорт КТ Арена»

Арбітр: Кривоносов М. О. (Київ)

Асистенти арбітра: Топіха В. В. (Київ), Карп’як Ю. Б. (Львів)

         Свій попередній матч у чемпіонаті «Кримтеплиця» програла «Арсеналу», тож тепер кримчани зроблять все, аби реабілітуватися перед своїми вболівальниками. Але не слід забувати, що суперник команди МФК «Миколаїв», який опинився небезпечно близько від зони вильоту, а отже і готовий відчайдушно боротися за очки у будь-якому матчі.

«Сталь» Алчевськ – «Говерла-Закарпаття» Ужгород

17.00, м. Алчевськ. Стадіон «Сталь»

Арбітр: Кутаков А. О. (Київська обл.)

Асистенти арбітра: Чос М. В. (Київ), Маланчук М. Б. (Чернівецька обл.)

         Безумовно, саме цей матч найбільше заслуговує на статус центрального у турі. І на радість уболівальників, цю зустріч транслюватимуть на телеканалі «Футбол». Ужгородці наразі впевнено лідирують у турнірній таблиці, але привезти з Алчевська залікові пункти буде непросто. Останній раз «Сталь» вдома програвала ще у жовтні.

21 квітня 2011 року

ФК «Одеса» – ФК «Львів»

16.30, м. Одеса. Стадіон «Спартак»

Арбітр: Пасхал І. Ю. (Херсон)

Асистенти арбітра: Касанов П. П. (Вінниця), Курбанов З. А. (Херсон)

         Напередодні цього матчу, а саме 18 квітня, футболіст та тренер «Одеси» Валентин Полтавець, який є одним із найбільш титулованим гравцем у першій лізі, відзначив своє 37-річчя. Напевно, найкращим подарунком від команди для нього стане перемога у цьому матчі, тож можна не сумніватися, що одесити докладуть максимум зусиль, аби виграти. Втім, таке саме завдання мають і львів’яни, які ведуть непросту боротьбу за збереження прописки у дивізіоні.

«Металург» Запоріжжя – «Динамо-2» Київ

18.00, м. Запоріжжя. Стадіон «Славутич-Арена»

Арбітр: Головков О. В. (Луганська обл.)

Асистенти арбітра: Шост О. О. (Луганськ), Луцький В. В. (Івано-Франківська обл.)

         У чемпіонаті запоріжці лише один раз зіграли вдома унічию, а всі інші матчі виграли. Така статистика, безумовно, не говорить на користь киян, але якщо підопічні Андрія Гусіна змогли обіграти «Металург» вдома у першому колі, то чому б їм не зробити це і зараз?

«Буковина» Чернівці – «Нива» Вінниця

15.00, м. Чернівці. Стадіон «Буковина»

Арбітр: Дяденко В. Г. (Кіровоград)

Асистенти арбітра: Кацман О. О. (Кіровоград), Пушенко В. Д. (Київ)

         Турнірні очки наразі однаково необхідні цим командам. «Буковина» веде боротьбу за бронзові нагороди, а «Нива» робить все, щоб і наступного сезону виступати у першій лізі. Мабуть, «Буковину» можна сміливо назвати фаворитом цієї зустрічі, все ж таки чернівецькі футболісти і демонструють більш кращі результати та на їх боці рідні стіни, але «Нива» останнім часом почала виступати набагато впевненіше, тож цілком може неприємно здивувати свого суперника.

ФК «Севастополь» – «Зірка» Кіровоград

17.00, м. Севастополь. СК «Севастополь»

Арбітр: Драчов О. В. (Київська обл.)

Асистенти арбітра: Мартищенко О. М. (Київська обл.), Куцев В. А. (Київ)

         Кримчани не полишають надії завоювати путівку до Прем’єр-ліги і наразі вони можуть похизуватися шестиматчевою виграшною серією. Все, що необхідно «Севастополю», - продовжувати виступати з таким самим успіхом і сподіватися на невдачі своїх конкурентів. Наприклад, як поразка «Металурга» від «Зірки», з якою кримчани гратимуть якраз цього туру.

«Геліос» Харків – «Арсенал» Біла Церква

16.00, м. Харків. Стадіон «Геліос-Арена»

Арбітр: Синишин Ю. Т. (Івано-Франківськ)

Асистенти арбітра: Гарлач І. І. (Ужгород), Лазєєв В. В. (Одеса)

         Один із найцікавіших матчів у турі. Команди займають місця у верхній частині турнірної таблиці та є одними із найрезультативніших у першій лізі. У зустрічі першого кола вони так і не змогли виявити, хто з них сильніший, гра завершилася з рахунком 1:1, тож цього разу боротьба за перемогу буде ще завзятішою.

«Титан» Армянськ – «Нафтовик-Укрнафта» Охтирка

16.00, м. Красноперекопськ. Стадіон «Хімік»

Арбітр: Козиряцький М. С. (Запоріжжя)

Асистенти арбітра: Павлінов О. В. (Одеса), Дудчик А. В. (Чернігів)

         «Титан» відстає від «Нафтовика-Укрнафти» рівно на три очки, тож кримчанам вистачить перемоги, аби зрівнятися з охтирцями і саме це є найкращою мотивацією для футболістів з Армянська. До того ж, гості у семи попередніх виїзних матчах так і не змогли виграти.

«Енергетик» Бурштин – «Олімпік» Донецьк

15.00, м. Бурштин. Стадіон «Енергетик»

Арбітр: Чижевський П. П. (Київ)

Асистенти арбітра: Харко Л. М. (Луцьк), Миколюк М. В. (Хмельницький)

         Поки що «Енергетик» залишається єдиною командою у чемпіонаті, яка цього року ще не здобула жодного залікового пункту. Через це бурштинці втратили місце у турнірній таблиці, яке передбачає можливість посперечатися за прописку у першій лізі у перехідному матчі і опустилися у зону вильоту. «Олімпік» же лише минулого туру перервав свою 5-матчеву програшну серію, тож закріпити успіх у Бурштині донеччанам буде непросто.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору