Новини ЗМІ

«Славутич» набирає хід

08:47, 13 квітня 2012

«Скала» Стрий – «Славутич» Черкаси  0:1 (0:1)

 Дата матчу – 12.04.2012

18 тур. м.Стрий. Стадіон «Сокіл». 500 глядачів. +13. Поле – 4. Початок о 14.00.

Арбітри: О.Сахно, О.Ардашева, К.Зора (всі – м.Київ).

Інспектор матчу: В.Бурмич (м.Хмельницький).

 «Скала»: В.Мельниченко, Р.Козак, Ю.Мазур, В.Білий, Д.Пачкорія, О.Дмитренко, А.Ковальчук (В.Кайдрович, 61), В.Пришнівський, В.Могилецький (Б.Скоцький, 77), В.Коропецький (В.Цюцюра, 68), М.Зайченко (В.Дністрян, 46). Запасні: М.Гала, В.Лема.

 «Славутич»: О.Крупниченко, Д.Фаворов, О.Тарасенко, Є.Тарасенко, А.Книжник (М.Лисоконь, 79), Т.Листопад, Є.Гуд – к/к, Д.Кобіков (О.Лобов, 89), М.Сергійчук, Р.Дацюк, В.Горкун (О.Шуляк, 72). Запасні: Ю.Кисилиця, В.Кобзістий, О.Ніколайчук, Є.Колесник. Тренер: О.Кирилюк.

 Гол: О.Тарасенко (45).

Попередження: Р.Козак (27), Б.Скоцький (85) – Т.Листопад (24), О.Тарасенко (65).

 Зі стартового свистка господарі, застосовуючи зонний пресинг, запропонували досить високий темп гри. Проте молодечого запалу вистачило на півгодини ігрового часу. Поступово славутчани перебрали на себе важелі гри.

 На 35-ій хвилині після навісу Євгена Гуда зі стандарту дальню стійку повинен був «замкнути» Євген Тарасенко, але голкіпер господарів Володимир Мельниченко неймовірним чином зреагував на удар. Стрияни не забарилися з відповіддю: спочатку під гарматний постріл ліг захисник Тимофій Листопад, а «парашут» від Володимира Пришнівського прочитав Олексій Крупниченко

 Гол в «роздягальню» господарів став закономірним результатом серії небезпечних кутових біля воріт «Скали». І якщо Тарасенко-старшому трохи бракувало точності, то молодший Олег розпечатав ворота стриян.

 Повівши у рахунку, славутчани по перерві вміло розставили пастки контратакувальної гри. В середині другого тайму голкіпер господарів вийшовши за межі карного майданчика необачно вибив м'яча прямо на Кобікова. Дмитро відразу ж спробував на точність вразити ціль, але з порожніх воріт шкіряну кулю вибив захисник «Скали».

 Найнебезпечнішу свою нагоду господарі втратили на 76-ій хвилині.  Навіс з лівого флангу ударом головою замикав Василь Цюцюра – м'яч з відскоком від газону в лічених сантиметрах пролетів вище воріт.

 Мав подвоювати рахунок Сергійчук. Євген Гуд пасом вивів партнера на ударну позицію –   Михайло зупинився, обіграв воротаря і не зміг пробити фактично у порожні ворота.

 Як і належить фаворитові зустрічі «Славутич» впевнено довів гру до переможного результату.

 Ложкою дьогтю став «гірчичник» Олега Тарасенка, і тому захисник не зможе взяти участь в наступному календарному матчі чемпіоната України проти принципового суперника – «УкрАгроКома» з Головківки.

 О.І.Кирилюк, головний тренер ФК «Славутич»:

Гра була цікавою і напруженою. Жодна з команд не бажала поступатися. Приємно відзначити, що принаймі епізодично гра була видовищною. Я впевнений, що стрийська «Скала» ще попсує нерви багатьом командам нашої групи.

ФК "Славутич"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору