Новини ліги

Анонс матчів 17-го туру другої ліги групи «Б»

12:37, 6 квітня 2012

6 квітня 2012 року

«Макіїввугілля» Макіївка – «Шахтар-3» Донецьк

17.00, 17.00, м. Макіївка. Стадіон СМК «Шахтар-3»

Арбітр: Літвінов Г. Г. (Луганськ)

Асистенти арбітра: Саік В. І. (Одеса), Рєка О. Д. (Одеська обл.)

За спиною у «Макіїввугілля» міжсезонні збори, впродовж яких, як сподіваються вболівальники, команді вдалося перебудуватися і тепер макіївський колектив не буде виступати у ролі простого статиста. Поки що макіївці можуть похизуватися лише однією перемогою, здобутою на виїзді. Вдома ж «Макіїввугіллю» турнірних очок здобути ще не вдавалося. Більш того, за останні три тури команда у рідних стінах ще не відзначалася забитими м’ячами.

 7 квітня 2012 року

ФК «Севастополь-2» – «Гірник-Спорт» Комсомольськ

15.00, м. Севастополь. Стадіон «Колос»

Арбітр: Кононов Д. О. (Донецьк)

Асистенти арбітра: Найко О. О. (Чернівці), Дарійчук С. В. (Чернівецька обл.)

         Наразі у турнірній таблиці «Гірник-Спорт» випереджає кримчан лише на один заліковий пункт. Сильнішими виявилися комсомольці і у першому колі, коли переграли севастопольців з рахунком 2:0. Тож тепер футболісти «Севастополя-2» явно претендуватимуть на реванш у рідних стінах.

«Сталь» Дніпродзержинськ – ФК «Полтава»

13.30, м. Дніпродзержинськ. Стадіон «Металург»  

Арбітр: Шурман Д. Л. (Київська обл.)

Асистенти арбітра: Полянін О. В. (Сімферополь), Нижник В. О. (Вінниця)

         Не дивлячись на те, що «Сталь» посідає п’яту сходинку у турнірній таблиці, дніпродзержинці все ще є претендентами на вихід до першої ліги. Аби покращити свої шанси у цій боротьбі у команди є чудова нагода, адже цього туру «Сталь» зустрічається з лідером чемпіонату – ФК «Полтава». У свою чергу – і для полтавчан важливо перемогти, адже у випадку програшу вони ризикують розділити першу сходинку із «Кремнем».

«Дніпро-2» Дніпропетровськ – «Кремінь» Кременчук

12.00, м. Дніпропетровськ. Стадіон «Метеор» 

Арбітр: Калита Р. М. (Миколаїв)

Асистенти арбітра: Іванов Ю. В., Горбас С. В. (обидва – Донецька обл.)

         Вже не перший сезон «Кремінь» намагається пробитися до першої ліги, але кожного разу кременчуцькій команді не вистачає останнього зусилля, аби виконати завдання. Наразі колектив все ще зберігає шанси на підвищення у класі і попереду є ще достатньо часу, аби досягти бажаного.

«Гірник» Кривий Ріг – «Авангард» Краматорськ

14.00, м. Кривий Ріг. Стадіон «Юність»

Арбітр: Яковлев Є. Ю. (Одеса)

Асистенти арбітра: Марченко Д. Г., Вашкевич Ю. В. (обидва – Чернігів)

         Ще один матч претендентів на путівку до першої ліги. Варто зазначити, що «Авангард» вже встиг провести перший офіційний матч у цьому році і переміг у ньому «Шахтар-3». Тепер краматорці посідають друге місце і у випадку втрати очок «Полтавою» матимуть нагоду вибитися у лідери. Для «Гірника» ж поразка ледь не означатиме припинення боротьби за підвищення у класі, тому у рідних стінах вони зроблять все, щоб не відпустити «Авангад» додому з трьома очками.

8 квітня 2012 року

«Металург-2» Запоріжжя – «Мир» Горностаївка

15.00, м. Запоріжжя. Стадіон «Титан»

Арбітр: Симошенко Ж. В. (Донецьк)

Асистенти арбітра: Соботюк Р. С. (Житомир), Шевчук А. В. (Рівне)

         Продовжуючи тему претендентів на підвищення у класі ще рано забувати про новачка другої ліги «Мир». Втім, якщо навіть горностаївці не піднімуться у першу лігу, все одно можна буде констатувати, що команда гідно провела чемпіонат, адже галасу у групі «Б» дебютант наробив немало і змісив рахуватися з собою навіть лідерів.

«Шахтар» Свердловськ – «Іллічівець-2» Маріуполь

16.00, м. Донецьк. Стадіон «Олімпійський»    

Арбітр: Пєсоцький Я. С. (Суми)

Асистенти арбітра: Сухомлинов В. В. (Київ), Денисюк Д. В. (Київська обл.)

         Цим матчем завершується програма 17-го туру. Результат цієї зустрічі особливо ні на що не впливає, проте не обов’язково на вболівальників очікуватиме нецікава гра. Навіть якщо згадати матч першого кола між цими командами, то там у прагненні перемогти футболісти заробили на обидва колективи сім жовтих та одну червону картку. Отже цього разу вболівальникам також можна сміливо розраховувати на відчайдушну боротьбу за три очки.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору