Новини ЗМІ

«Нива» Вінниця – «Львів» 1-1 (1-0)

13:39, 4 квітня 2012

24-й тур Всеукраїнських змагань з футболу серед команд клубів ПФЛ у першій  лізі: «Нива» Вінниця – «Львів» 1-1 (1-0).

Вінниця, центральний міський стадіон, к-ть глядачів – 1800, температура повітря +13˚, 17:00.

ЛЬВІВ: Піцан, Плієв, Карпенко, Яхно (Родін, 37), Сухоцький, Басараб, Гордійчук (Вербний, 68), Мельник і., Гарас (Онисько, 76), Балух (Козловський, 83).

ВІННИЦЯ: Ганєв, Мельник С., Волчков, Бідний, Пасічниченко, Піцик, Владов (Кривий, 83; Сестренський, 90), Янченко (Бабик, 61), Хаблов, Поляхов, Глушко (Волошинський, 76).

Попередження: Піцик, 64, Хаблов, 86, Кривий, 90+2 – Карпенко, 11, Онисько, 87, Піцан, 90+4

Голи: Пасічниченко, 45+2 – Мельник І, 48

Арбітр – Козиряцький М. С.

Асистенти: Матяш В. В., Попельницький Д. А..

4-й суддя – Касанов П. П.

Делегат ФФУ – Курганов В.В.

У першому колі в Добромилі, на «Лафорт-Арені», львів’яни та вінничани, в 7-му турі, розписали аналогічну мирову – 1-1.  Пройшло майже вісім місяців з того часу, обидві команди оновились практично на 100 відсотків і…знову 1-1.

Перша половина зустрічі пройшла в рівній боротьбі, адже, ні гості, ні господарі, не мали права на помилку, бо, відступати нікуди…позаду друга ліга. Перше загострення біля воріт Івана Піцана трапилося на 17-й хвилині – Юрій Глушко, після подачі з кутового, пробив головою з хорошої позиції, але, на щастя, круглий опинився прямісінько у руках нашого воротаря. Далі, й аж до завершення першого тайму, гра проходила без суттєвих небезпек, але, в дві добавлені арбітром хвилини до першої половини зустрічі, розігралась справжня футбольна вистава: спочатку Михайло Басараб здорово пробив головою після виконання кутового удару, а потім – вінничани, спочатку організували швидкісну контратаку, яка переросла у виконання штрафного удару метрів з 30-ти. На виконання стандарту наважився Роман Пасічниченко і, м’яч полетів за «мертвою» для воротаря траєкторією чітко в «дев’ятку» воріт, 1-0.

Другий тайм, на відміну від першого, розпочався досить активно. Спочатку Дмитро Владов поцілив у поперечину воріт «Львова», а потім «слово сказав» Ігор Мельник, який організував свій третій гол у весняній частині чемпіонату, цього разу пробивши ногою, після виконання кутового, 1-1! Весь другий тайм гра періодично проходила на різних половинах поля, час-від-часу домінували вінничани, подекуди й самі опинялись в облозі команди Журавчака. Хорошу нагоду знову забити втратили подоляни наприкінці поєдинку, коли форвард господарів Волошинський, вийшовши сам на сам із Піцаном, не зміг переграти останнього, до честі Івана, варто відзначити, що так само він врятував нашу команду й у минулому домашньому поєдинку проти «Миколаєва». Більше, ні гольових моментів, ні, власне, голів глядачі не побачили, єдиним, хто їх потішив був уболівальник, що наприкінці зустрічі вибіг на футбольне поле.

Попереду в першій лізі ще десять турів, в яких кожне здобуте чи втрачене очко – «на вагу золота».

Інформаційна служба «Львова»

Світлина – Віктора ДИЧЕНКА




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору