Новини ЗМІ

«ГОВЕРЛА-ЗАКАРПАТТЯ» - «ДИНАМО-2» - 1:0

08:52, 4 квітня 2012

Статистичні дані матчу
Гол –  Косирін 80
Говерла-Закарпаття: Надь(к) -  Єлісєєв, Щедраков, Мелікян,  Гібалюк – Райчевич, Нудний (Свиридов69),Печонкін,  Трухін (Муховиков,79), Ситник (Вітер,73) -  Косирін (Сагайдак,90+2) 
Запасні: Яшков, Даниловський, Комарницький
Головний тренер – Олександр Севідов
«Динамо-2»:     Загладько – Бутенін (Фаворов,81),Новак (к),  Кушніров (Сухомлинов,87), Рижук, Люлька, Макаренко,  Прокіпчук, Гемега,  Коваль (Шевчук,79) Хобленко( Морозенко,68). 
Запасні:Рудько, Козлов 
Тренер – Андрій Гусін
Арбітр – Сергій  Скирда (Харків)
Асистенти – В.Сухін, О.Павлінов
9    -Удари -4
4-в ствір воріт -1
4-Кутові – 0
3-Офсайди – 1
Попередження – Прокипчук,23; Кушніров,24; Бутенін,44; Коваль,66.

Звіт матчу

Ужгородці приймали динамівську молодь в статусі лідерів першої ліги. Тому для амбіційного А.Гусіна була б велика честь відібрати очки у фаворита на його полі, тим паче динамівці прагнули реваншуватися за поразку у рідних стінах . Але господарі одразу ж показали хто є хто на ужгородському «Авангарді» й заставили киян більше часу проводити на власній половині поля, зосередивши свої дії на обороні. Однією гострою контратакою за всі 90 хвилин – відповіли гості на масовані атаки, велику кількість ударів та стандартів у виконанні господарів.

Вже у перші секунди гри перевірив на надійність Загладька кращий бомбардир першої ліги Олександр Косирін. Страж воріт киян надійно накриває м’яч. Потім на кілька хвилин гра змістилася до центрального кола. Господарі багато комбінували. Намагаючись відшукати шлях до воріт суперника. Однак, кияни цупко тримали оборону і не давали шансу господарям наблизитися до володінь Романа Загладька. Тим не менш, на 17-й хвилині О.Косирін зумів вийти на рандеву з голкіпером динамівців, але за мить до цього лайцмен підняв прапорець, сигналізуючи, що форвард «говерлян» перебував у положення «поза грою». На 20 хвилині по правому краю до лінії штрафного майданчика молодих динамівців продерся Райчевіч. Мірко зробив прострільну передачу вздовж лінії воріт, однак ніхто з партнерів не замкнув перспективну передачу чорногорського легіонера. Через хвилину вже Ситник потужним пострілом змушує демонструвати свою майстерність Загладька, останній переводить м’яч на кутовий.

На 30-й хвилині гостро відповіли гості. Прокіпчук з метрів 30 навісив в район одинадцятиметрової позначки, де оборонці «Говерли» призабули Коваля. Володимир пробивав головою, Надь без особливих надзусиль заволодів м’ячем.

Зважаючи на те, що пройти щільну оборону динамівців важко, господарі почали систематично обстрілювати ворота киян з-за меж карного майданчика На 33-й хвилині метрів з 23 стріляє Печонкін – поруч зі стійкою. На 42 –й до м’яча приклався Нудний – над перекладиною.

Перша половина гри завершується.

Другий тайм розпочинається під диктовку закарпатців: на 52 хвилині господарі на підступах до «шістнадцятки» гостей заробили штрафний. Ситник пробив, кіпер динамівців надійно фіксує м’яч. Через дві хвилини вже Косирін цілить у ближню дев’ятку – трохи неточно. Через 10 хвилин господарі знову змарнували перспективний штрафний. У цьому матчі, щось не дуже працювали флангові хавбеки «Говерли», кілька непоганих забігань з подальшими навісами здійснив невтомимий ветеран ужгородської команди ЄгішеМелікян. Та високі оборонці «Динамо-2» надійно тримали досвідченого Косиріна та Д.Вітра, який вийшов йому на підмогу. На 76 хвилині вже стріляє Д.Трухін – знову вище воріт. Далі гра, якось заспокоїлася, господарі продовжували атакувати, а гості надійно оборонятися. На 80-й хвилині Печонкін змусив сфолити на собі суперника. Стандарт взявся виконувати Мелікян. Єгіше навісив в воротарський, м’яч влетів у купу гравців, де знайшов ногу Косиріна. Олександр вдало підставив ногу і спрямував м’яч у сітку воріт команди-гостей.

Після пропущеного голу Гусін зробив кілька замін, випустив свіжих футболістів, намагаючись переломити хід поєдинку, однак досвідчені оборонці «Говерли» досить легко справлялися з намаганнями гостей створювати атаки. Натомість, самі прагнули збільшити свою перевагу.

Тож господарі спокійно довели його до логічного завершення і здобули чергові три очки.

Офіційний сайт ФК "Говерла-Закарпаття"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору