Новини ЗМІ

Юрій ВОЙТОВИЧ: «Під час азарту біль не відчувається»

08:10, 3 квітня 2012

Півзахисник «Львова» розповів про гру на стадіоні «Україна», травму та операції

- Юрію, поділися своїми враженнями від поєдинку з «Миколаєвом».

- Враження позитивні, бо ця перемога була потрібною нам, наче повітря. Ми це розуміли й налаштовувалися на гру. Вважаю, що цей матч нам вдався. Трішки різними вийшли два тайми, але було видно по грі, що ми більше прагнули перемоги й більше заслуговували на три очки. В першій половині матчу забили два голи, а в другому – зберігали рахунок і нам це вдалося.

- Вже зараз відомо, що ти отримав під час матчу перелом, розкажи про цей ігровий епізод, ти відчував біль?

- Я, в ігровому моменті, боровся з суперником за верховий м’яч, і він мене зачепив ліктем. Під час азарту біль не відчувається, тому я продовжував грати, але через хвилин 15-20 я відчув біль, почався набряк, саме тому попросив заміну, бо при рахунку 2-1 міг бути якийсь відповідальний момент і я б міг не встигнути, бо на 100 відсотків уже не грав .

- Операцію тобі робили під загальним знечуленням?

- Так, під загальним, як мені пояснили, операція складною не була, тривала хвилин 20.

- Не було страшно?

- Це в моєму житті уже вдруге. Перша операція під наркозом проходила в Луцьку – втручались лікарі у пахові кільця, після неї тепер було менш страшно, можливо, навіть приємно (сміється,- авт.).

- Скільки часу ти не гратимеш?

- Лікарі себе перестраховують, тому дають тридцять днів на відновлення, але медицина загальна й спортивна відрізняються. Триває чемпіонат, і я розумію, що чим більше я пропущу, тим довше потрібно буде набирати форму. Як тільки я відчую, що дискомфорт і біль минають, відразу підключатимусь до загальних тренувань, ризикуватиму, але від повторних травм ніхто не застрахований, проте, найближчу гру проти «Ниви», гадаю, доведеться пропустити.

Розмовляв Юрій КАПРАЛЬ, інформаційна служба «Львова» 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору