Новини ліги

Анонс матчів 23-го туру першої ліги

12:59, 28 березня 2012

29 березня 2011 року

«Динамо-2» Київ – «Нива» Вінниця

18.00, Київ. Стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського

Арбітр: Білокур О. В. (Донецьк)

Асистенти арбітра: Луценко О. А. (Харків), Гарлач І. І. (Ужгород)

         У першу чергу слід зазначити, що цей матч пройде не на спортивній базі «Динамо» у Конча-Заспі, де кияни традиційно приймали суперників багато років, а на клубній арені динамівців. Оскільки перша команда уклала договір з НСК «Олімпійський», «Динамо-2» відтепер гратиме на стадіоні, який носить ім’я видатного тренера – Валерія Лобановського. Безумовно, це буде відмінним стимулом для підопічних Андрія Гусіна, аби здобути перемогу, що явно не вкладається у плани «Ниви», яка веде боротьбу за виживання.

ФК «Львів» – МФК «Миколаїв»

17.00, м. Добромиль. Стадіон «Лафорт-Арена»

Арбітр: Монзуль К. В. (Харків)

Асистенти арбітра: Маланчук М. В. (Чернівецька обл.), Луцький В. В. (Івано-Франківська обл.)

         Якщо львів’яни знайдуть у собі сили вибороти місце у першій лізі, то це цілком можна буде назвати найбільшою сенсацією чемпіонату. На жаль, команда поки що є найбільш явним аутсайдером сезону. Час, аби виправити ситуацію, у «Львова» ще є, але його залишилося не так багато. Скоріш за все, якщо команда і не зможе зберегти прописку у першій лізі, то зробить все, щоб якомога гучніше грюкнути дверима і про це не слід забувати «Миколаєву».

«Металург» Запоріжжя – «Арсенал» Біла Церква

18.00, м. Запоріжжя. Стадіон «Славутич-Арена»

Арбітр: Дяденко В. Г. (Кіровоград)

Асистенти арбітра: Карп’як Ю. Б. (Львів), Харко Л. М. (Луцьк)

         Перші офіційні матчі весняної частини чемпіонату команди провели вельми невдало. І запоріжці, і білоцерківці не змогли обіграти своїх суперників та змушені були вдовольнитися нічиїми. Але, якщо «Арсенал» при цьому зберіг третю сходинку, на якій провів усю зиму, то «Металург» поступився лідерською позицією «Говерлі-Закарпаттю». Тож у цій зустрічі команди ще завзятіше боротимуться за три очки, аби не втратити три очки. Нагадаємо, що у цьому чемпіонаті саме «Арсенал» став першою командою, яка обіграла «Металург». Слід також зазначити, що цей поєдинок глядачі матимуть змогу подивитися по телевізору, транслюватиме матч телеканал «Футбол».

«Буковина» Чернівці – ФК «Одеса»

16.00, м. Чернівці. Стадіон «Буковина»

Арбітр: Березка С. М. (Київ)

Асистенти арбітра: Чом М. В., Куцев В. А. (обидва – Київ)

         Напередодні цього матчу наставник «Буковини» заявив, що його команда боротиметься за третє місце у чемпіонаті. Зараз чернівецький колектив знаходиться не так вже і далеко від своєї мети, але попереду у нього ще багато непростих суперників. Один із них – «Нафтовик-Укрнафта», охтирці у минулому турі відібрали вдома очки у «Металурга» і тепер цілком можуть зробити теж саме і під час візиту до Чернівців.

«Кримтеплиця» Молодіжне – «Олімпік» Донецьк

18.00, смт. Молодіжне. Стадіон «Спорт КТ Арена»

Арбітр: Драчов О. В. (Київська обл.)

Асистенти арбітра: Соломчак Т. М. (Тернопіль), Касанов П. П (Вінниця)

         Хоча до завершення чемпіонату є ще достатньо часу, вже можна констатувати, що «Олімпік» доволі непогано адаптувався до нового рівня. Команда змогла закріпитися у першій лізі, і  наступного сезону вже вирішуватиме більш серйозні завдання. Але вже зараз донеччани є непростим суперником для більш досвідчених колективів. І «Кримтеплиці» не слід про це забувати, адже вони ведуть боротьбу за бронзові нагороди.

ФК «Севастополь» – «Сталь» Алчевськ

19.00, м. Севастополь. СК «Севастополь»

Арбітр: Ноздрачов А. М. (Харків)

Асистенти арбітра: Куценко І. В. (Київська обл.), Марчик О. В. (Київ)

         За підсумками минулого туру кримчанам вдалося скоротити відрив від другого місця до десяти очок. І хоча шанси повернутися до Прем’єр-ліги цього сезону у «Севастополя» невеликі, можна не сумніватися, що команди зробить все, щоб зрештою знову підвищитися у класі. Таких завдань перед собою «Сталь» не має, але алчевцям це навряд завадить зробити будь-якому супернику неприємний сюрприз.

«Геліос» Харків – «Енергетик» Бурштин

16.00, м. Харків. Стадіон «Геліос-Арена»

Арбитр — Андрей Лисаковский (Одесса)

Ассистенты арбитра — Владимир Шланчак (Черкасская обл.), Виктор Матяш (Донецк) 

         Як і минулого року, «Енергетик» поки що виглядає найбільш вірогідним кандидатом на участь у перехідному матчі за право виступати у першій лізі. Бурштинці поки що впевнено тримаються на 16-му місці, але може вистачити двох турів, аби команда піднялася вгору  чи опустилася до зони вильоту. «Геліосу» ж така доля не загрожує і харків’яни можуть дозволити собі грати більш розкуто.

«Титан» Армянськ – «Говерла-Закарпаття» Ужгород

16.00, м. Красноперекопськ. Стадіон «Хімік»

Арбітр: Горовков О. В. (Луганська обл.)

Асистенти арбітра: Шост О. О. (Луганськ), Курбанов З. А. (Херсон)

         Поновлення чемпіонату у першій лізі склалося вкрай вдало для ужгородців. «Говерла-Закарпаття» зуміла скористатися похибкою «Металурга» і тепер очолює турнірну таблицю. Але до завершення сезону ще багато часу і щільність у боротьбі за золоті медалі обіцяє нам напружену боротьбу до останнього туру.

30 березня 2011 року

ФК «Одеса» – «Зірка» Кіровоград

15.30, стадіон "Дністер" ім. Дукова, м. Овідіопіль 

Арбітр: Фощій Ю. В. (Черкаси)

Асистенти арбітра: Шудрик Д. О. (Сімферополь), Целовальник О. М. (Донецьк)

         Поки що ці команди вимушені грати, постійно озираючись назад на своїх переслідувачів. Для одеситів та кіровоградців ситуація у чемпіонаті може змінитися дуже швидко і тому у таких матчах їм вкрай важливо набирати максимум очок. Важко сказати, чи варто глядачам розраховувати на видовищну гру у цій зустрічі, але можна не сумніватися, що безкомпромісної боротьби на полі вистачатиме




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору