Новини ЗМІ

Вадим Заяць: "Новачкам потрібен час на адаптацію в "Буковині"

08:55, 26 березня 2012

У матчі 22 туру першості України чернівецька «Буковина» перемогла на виїзді колектив «Олімпік» із Донецька (1:0). Прес – служба ФСК «Буковина» поспілкувалася з головним тренером нашої команди Вадимом Зайцем.

Вадиме Григоровичу, які Ваші враження від сьогоднішнього матчу ?

 Це була перша офіційна гра «Буковини» після тривалою перерви. Сьогодні був «весняний» футбол. Було багато боротьби, бажання. Приємно, що наша команда заробила перемогу. Ми прагнутимемо порадувати своїх уболівальників і у наступних матчах. 

Як Ви оцінюєте гру новачків «Буковини» 

Я задоволений їхньою грою. Звісно, що новачкам потрібен час на адаптацію у колективі. Вони повинні звикнути до тих вимог, які є у «Буковині», а також відчули наш командний дух. Хотілося б того, щоби процес адаптації у новачків пройшов якнайшвидше. 

Наступним суперником «Буковини» у першості України буде команда «Нафтовик – Укрнафта»...

«Нафтовик – Укрнафта» - пристойна команда, яка ставить перед собою максимальні завдання. Зрештою, у першій лізі практично усі колективи знаходяться на одному рівні. Це означає те, що до кожної зустрічі треба готуватися серйозно. Матч із охтирською командою – це перша домашня гра «Буковини» у 2012 році. Сподіваюся, що наші вболівальники, які вже встигли скучити за футболом, прийдуть на стадіон та підтримають нас.

ФСК "Буковина"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору