Новини ЗМІ

"Буковина" перемогла на виїзді донецький "Олімпік"

08:52, 26 березня 2012

Сьогодні чернівецька «Буковина» зіграла перший офіційний матч у 2012 році. У Донецьку підопічним Вадима Зайця протидіяв місцевий колектив «Олімпік». Цікаво, що 24 березня, п'ятнадцять років тому, чернівчани грали на Донеччині - в Докучаєвську - проти донецького "Металурга". Наші земляки здолали команду, яка за підсумками того сезону підвищилась в класі, з рахунком 3:2. Цікаво, що тоді у складі "Металурга" виступав головний тренер "Олімпіка" Ігор Петров.

Ми вірили у те, що і сьогодні «Буковина» святкуватиме перемогу. Зазначимо, що у цій зустрічі команди вели серйозну боротьбу у центрі поля, однак наші земляки створювали моменти у воріт гостей. А на 35 хвилині гри відзначився результативний захисник «Буковини» Сергій Басов. Кутовий виконав Євген Сантрапинських, а Сергій головою спромігся переправити м’яча у сітку воріт донецької команди.

У першій половині зустрічі міг відзначитися дебютант «Буковини» Володимир Найко. Володимир виконував штрафний з метрів 35. У цьому ігровому епізоді надійно зіграв голкіпер донецької команди. Зрештою, основна загроза поблизу воріт «Олімпіка» виникала під час виконання нашими футболістами стандартів.

На жаль, у сьогоднішньому матчі отримав травму Степан Маковійчук, якого після перерви замінив ще один новачок чернівецького колективу Юрій Бровченко. Зазначимо, що Юрій брав активну участь у небезпечних атаках «Буковини». 

«Буковина» перемогла з рахунком 1:0. Прикро, але четверту жовту картку у матчах цієї першості України отримав Володимир Найко. «Жовте» світло Володимир побачив перед собою під завісу зустрічі. Тепер нашому футболістові доведеться пропустити матч із «Нафтовиком – Укрнафтою». Сподіваємося, що втрата Володимира не завадить підопічним Вадима Зайця у домашньому поєдинкові досягти позитивного результату. Матч «Буковина» - «Нафтовик – Укрнафта» відбудеться 29 березня (початок о 16 годині).

Склад «Буковини»: Олександр Мусієнко, Іраклій Циколія, Сергій Басов, Вадим Мельник, Євген Сантрапинських, Володимир Найко, Роман Дорош (Тарас Яворський, 70), Руслан Гунчак, Степан Маковійчук (Юрій Бровченко, 46), Антон Крамар (Олександр Вечтомов, 90+2), Олександр Семенюк (Роман Степанков, 85).

ФСК "Буковина"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору