Новини ліги

ПФЛ - FAVBET - співпраця в рамках спонсорства

13:27, 14 березня 2012

Вперше за роки свого існування як організатора змагань серед команд клубів першої та другої ліг Професіональна футбольна ліга України підписала договір про генеральне спонсорство змагань. Після тривалих перемовин, що проводилися маркетинговим партнером ПФЛ ТОВ «Ліга Футбол» торгівельна марка FAVBET стає Генеральним спонсором ліги.

Варто відзначити, що наявність спонсора надасть можливість реалізувати плани ПФЛ щодо започаткування телетрансляцій на телеканалі «Футбол». Утворено єдиний пакет комерційних та аудіовізуальних прав – пул команд першої ліги. Вже з весняної частини чемпіонату сезону 2011-2012 років центральний матч кожного туру транслюватиметься у прямому ефірі на телеканалі «Футбол». В рамках спонсорської угоди протягом весняної частини змагань буде проведено 13 прямих трансляцій матчів, 26 повторів, 26 футбольних студій, під час яких експерти та фахівці з футболу обговорюватимуть перспективи команд та результати матчів.

Плідна співпраця ПФЛ та її маркетингового партнера ТОВ «Ліга Футбол» зможе вивести змагання серед команд клубів ліги на якісно новий рівень, адже започаткуваня телетрансляцій на постійній основі є запорукою привабливості чемпіонату для потенційних спонсорів. 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору