Новини ЗМІ

ФК "УкрАгроКом": є реванш!

11:25, 12 березня 2012

Команда ПФК «УкрАгроКом» вдруге провела контрольну зустріч з командою першої ліги «Титан» з Армянська, яку виграла з рахунком 2:1.

 Матч відбувався у селищі міського типу  Куйбишеве на трав’яному полі з пресованим снігом при температурі + 5 градусів.

Про склад ПФК «УкрАгроКом»

Вже традиційно грали три воротарі по 30 хвилин кожен:  Шоботенко, Попов, Швець. Польові гравці: Місюра, Пономаренко, Бахуринський, Радевич, Батраченко, Шмиговський, Каліновський, Гріщенко, Русин,  Фальковський.

На заміну виходили: Яворський, Колмогорцев, Томах, Задоіко, Борисенко, Вдовіченков, Грачов.

Нагадаю, що ці команди вже зустрічалися між собою під час першого кримського  збору футболістів з Головківки. Тоді аграрії програли кримчанам з рахунком 2:3.

Тож взяти реванш для наших хлопців було справою принциповою. Але для тренерського штабу, безумовно,  було значно важливішим перевірити концепцію футболу, що планується втілити в життя в офіційних іграх. Хоча й від реваншу наші тренери, звісно, не відмовлялися та саме на це й орієнтували команду.

Перший тайм проходив при активних атаках «Титану». У свою чергу головківці надійно захищалися. Добре грали й голкіпери. Гра аграріїв від оборони принесла свої плоди. Завершуючи швидку контратаку на 43-й хвилині, Сергій Радевич пробиває по воротах кримчан. Траєкторію м’яча корегує Олександр Русин, який підставляє плече та переводить круглого у сітку воріт, що стало повною несподіванкою для номінальних господарів поля!

 Друга половина гри знов проходила при незначній перевазі футболістів «Титану». Але обом командам стало грати значно складніше, бо покриття  стало в’язким, а місцями на полі навіть було багно.  Та гра була таки азартною та цікавою, бо рахунок 1:0 на користь аграріїв ще ні про що не свідчив.

Зрівняли рахунок титанівці на 80-й хвилині, реалізувавши пенальті, що призначив арбітр за начебто гру когось з наших рукою (у штрафній на той час була купа гравців обох команд).

Рахунок 1:1 явно не задовольняв жодну з команд. Наш головний тренер Юрій Гура та тренер Сергій Лактіонов гучними вигуками підбадьорювали своїх підопічних.  Не залишався в боргу й тренерський штаб «Титану». Вказівки, що чули всі, лунали й звідти.

Та спортивне щастя цього дня було у украгрокомівців. На 84-й хвилині нашого Андрія Борисенка жорстко збивають з ніг у своєму штрафному майданчику кримчани. Георгій Яворський реалізує пенальті, ставлячи красиву крапку у цьому спарингу! Ми виграли з рахунком 2:1. Є реванш!

Збори у Криму продовжуються.

 В’ячеслав Чебишев, заслужений тренер України, майстер спорту, керівник прес-центру ПФК «УкрАгроКом»

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору