Новини ЗМІ

ФК "Львів": за два дні – два матчі

09:02, 6 березня 2012

Футбольний клуб «Львів» під час навчально-тренувального збору в Криму зіграв ще два контрольні поєдинки:  Леви помірялись силами з одним із лідерів другої національної ліги (група «А») – чернігівською «Десною» та ФК «Севастополь-2».

«Львів» - «Десна» Чернігів 2-1 (2-0)

ЛЬВІВ: Шпук, Мостовий, Сухоцький, Басараб, новачок-1, Родін, Куцяба, Гордійчук, Мельник, Онисько, Балух; на заміну виходили: Піцан, Козловський, Вербний, новачок-2, Сідельник, Вольський, Войтович.

Ця зустріч раніш запланованою не була, але коли випала нагода спарингу з чернігівчанами, тренерський штаб городян не відмовив. Дублем за «Львів» відзначився Мельник, який двічі виявився спритнішим замикаючи простріли колег. Більше втілити свою перевагу в забиті голи «синьо-золотим» не вдалося, натомість «Десна» свій гол престижу реалізувала, у підсумку перемога нашої команди, 2-1.

«Львів» - «Севастополь-2» 1-2 (1-1)

ЛЬВІВ: Піцан, новачок-1, новачок-2, новачок-3, Вербний, Рева, Войтович, Вольський, Сідельник, Балух, новачок-4; на заміну виходив Козловський.

У цій зустрічі Володимир ЖУРАВЧАК переглядав потенційних новачків, зокрема впровадив іншу лінію захисту. Першим відзначились наші хлопці, трапилось це після того, як Вербний відволік на себе увагу оборонців «Севастополя» та на «самотнього» Балуха віддав чіткий навіс, Ігорю нічого не залишалося як переправити м’яч головою в пусті ворота, 1-0. Але пропущений гол не знітив кримських футболістів, які в першому таймі скористались помилкою тих гравців «Львова» що прибули на оглядини, 1-1, а на 90-й забили «гол у роздягальню», як наслідок, 1-2.

Інформаційна служба «Львова»




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору