Новини ЗМІ

Юрій Гура про збори та подальші плани

13:41, 9 лютого 2012

Головний тренер ПФК «УкрАгроКом» Юрій Гура підвів підсумки першого в цьому році збору та поділився з вболівальниками планами на найближче майбутнє.

− Юрію Володимировичу, що Ви можете сказати про минулий збір? Чи все з наміченого вдалося виконати?

− Збір пройшов продуктивно. Хоча, безперечно, свої корективи внесла погода. Але навіть люті морозі не завадили нам провести три контрольні зустрічі: з дублем «Ворскли», з «Зіркою» та з командою вільних агентів України, де футболісти добре попрацювали з м’ячем.  Багато часу ми витратили на кроси, атлетичну та загально-фізичну підготовку спортсменів. Адже недаремно перший збір прийнято називати «втягуючим». Й хоча до повної кондиції спортсменів ще далеко, але, як то кажуть, фундамент закладено. Як відомо, під час цього збору ми підписали трьох гравців: Олександра Батраченка, Сергія Радевича та Юрія Степанюка. Ці гравці підсилять нашу команду.

 − Названі Вами футболісти грають у середній лінії та в захисті. А як обстоять справи з нападниками?

− Це питання питань! Адже відомо, що саме форварди, що забивають голи, завжди у дефіциті. Навіть збірна України немає їх стільки, скільки би хотілося головному тренеру команди та й нам всім, хто «хворіє» на футбол. Така правда. Але! Ми в активному пошуку. Час ще є. Тому я сподіваюся, що й лінію атаки ми підсилимо добрими виконавцями.

− Які Ваші подальші плани?

− Зараз наші хлопці роз’їхалися по домівкам. Але вже восьмого лютого ми збираємося на базі та проведемо одне тренування. Наступного дня буде гра. Тут є варіанти. Або це буде спаринг з командою, з якою домовимося, або це буде тренувальна гра між двома складами нашої команди. А вже десятого ми вирушаємо до Криму, де й проведемо дванадцятиденний збір.

− Куди саме?

− До міста Севастополя.

− Ви вже провели «розвідку боєм»?

− Так. Ми їздили до Севастополя та владнали всі питання. Там добрі умови для тренувань, проживання та харчування нашої команди.

− Наскільки мені відомо, десь у тих краях зараз на зборах знаходиться й «Зірка».

− Й не тільки «Зірка»! Там багато хто проводить свої збори. У Криму набагато тепліше, ніж у нас. Футбольні поля там якісні та у доброму стані. Важливо й те, що довго партнерів для спарингу шукати не доводиться, адже вони поруч! Зрозуміло, що це  плюс. Тому користь від кримських зборів завжди велика.

− Чув, що не всі поїдуть на другій збір. Це так?

− Це насправді так. З деякими кандидатами до команди ми попрощалися. Я вже казав, що нам потрібні виконавці, що на голову краще грають за тих, кого ми вже маємо. Хто не відповідає цьому критерію, той на другий збір й не їде. На цьому стоїть футбол у всьому світі. 

Прес-центр ПФК «УкрАгроКом»




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору