Новини ліги

Мілетій Бальчос взяв участь у нараді з офіцерами служб безпеки футбольних клубів ОПФКУ "Прем'єр-ліга"

13:28, 9 лютого 2012

Сьогодні президент ПФЛ Мілетій Бальчос взяв участь у робочій нараді з офіцерами служб безпеки футбольних клубів Прем’єр-ліги за участі представників клубів вищого дивізіону, заступника начальника управління департаменту охорони громадського порядку МВС України Олега Матвєйцова та заступника голови Комітету з питань стадіонів та безпеки проведення змагань Вадима Гольдіна. Темою наради стало питання практичного застосування Закону України «Про особливості забезпечення громадського порядку та громадської безпеки у зв’язку з підготовкою та проведенням футбольних матчів», який вступив у силу з 1 січня 2012 року.

 У ході роботи керівник служби безпеки Прем’єр-ліги Сергій Ковальов, який проводив засідання, надав високу оцінку нараді з питань підготовки законопроектів, проведену вчора президентом ПФЛ у Будинку футболу. Під час наради Бальчос багато спілкувався з учасниками засідання, які висунули конструктивні пропозиції стосовно проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів» (щодо забезпечення громадського порядку та безпеки до, під час та після проведення футбольних матчів). Як зазначив Мілетій Володимирович, ці пропозиції будуть враховані при подальшій роботі над законопроектом, який наразі знаходиться на розгляді у Верховній Раді.

«Я упевнився в тому, що ми знаходимося на правильному шляху, адже всі клуби підтримали нашу ініціативу розроблення обох законопроектів: «Про внесення змін до деяких законодавчих актів» та «Про протидію досягненню фіксованих (договірних) результатів та корупції у футбольних змаганнях». До того ж, учасники виявили бажання співпрацювати у контексті роботи над проектами законів, тому що протиріччя, які наразі існують у діючому Законі, дуже серйозні і виконати ці настанови неможливо. Тому я зайвий раз упевнився, що ми вчасно розпочали цю роботу. Такі зустрічі потрібно проводити частіше, що слугуватиме  розвитку професіонального футболу, адже проблеми у нас спільні»,- коментує засідання президент ПФЛ.       

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору