Новини ЗМІ

ФК «Львів»: для перемоги забракло руху…

11:41, 9 лютого 2012

Сьогодні Футбольний клуб «Львів», у рамках першого навчально-тренувального збору, який проходить у Львові й Винниках і включає в себе процес формування й підготовки команди, провів другу контрольну гру. Цього разу підопічним Володимира ЖУРАВЧАКА довелось позмагатись із амбітною командою Прем’єр-ліги Львівської області – винниківським «Рухом».

«Львів» - «Рух» Винники 1-2 (0-2)

Поєдинок розпочався о 13:30 й проходив на штучному полі Львівського державного училища фізичної культури (Академія футболу «Карпати»). Не зважаючи на морозну температуру (-13 градусів), гравці обох команд продемонстрували видовищний поєдинок, який традиційно тривав два тайми по 45-ть хвилин. Тренерський штаб «Львова» задіяв у грі 23 футболісти, ще троє, за даними головного лікаря Львівських Левів Ростислава КОЗАКЕВИЧА, знаходяться на домашньому лікуванні – у них простуда й підвищена температура тіла.

Першими в дебюті поєдинку відзначилися «рухівці». Організувавши швидкісну атаку правим флангом, нападникам із Винник вдалось переправити круглого на протилежну сторону поля, а згодом і в сітку воріт городян. Далі гра проходила на зустрічних курсах, але наприкінці першої 45-ти хвилинки знову відзначились винниківчани, бездоганно реалізувавши штрафний удар, метрів з 20-ти: після «снайперського пострілу» футболіста «Руху», «куля» зрикошетила у внутрішню сторону перекладини та залетіла у «синьо-золоті» ворота, м’яч видався із розряду таких, що не беруться...

Друга половина зустрічі принесла ще один гол, це потенційний новачок городян – форвард Ігор БАЛУХ – скористався своїм високим зростом та, після кутового, переправив м’яча головою у сітку воріт «Руху». Футболісти «Львова» мали ще декілька хороших нагод відзначитись, здавалось, що ось-ось і Львівські Леви ще раз засмутять суперників, проте, навіть у стовідсоткових моментах, бракувало фарту – м’яч по-зрадницьки влучав, то в стійку, то у воротаря, а іноді зрізався з ноги перед пустими воротами…

Юрій ВОЙТОВИЧ (потенційний новачок «Львова», півзахисник): Ми грали проти хорошої збалансованої команди видно по хлопцях. Період у нас зараз такий, тренувальний, важко щось казати, проходять збори, задачу на гру, я вважаю, виконали. Попереду інші матчі, інші суперники.

Данило ЛАЗАР (захисник): це перша товариська гра після заїзду у Винники, а перша гра, під час зборів, як ми знаємо, є дуже тяжкою. Покриття тут штучне, дуже важко бігати, довелось звикати. Матч грали двома складами.

Інформаційна служба «Львова»




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору