Новини ЗМІ

Контрольна гра: «Львів» - «Погонь» Львів: 2-1

14:32, 30 січня 2012

Сьогодні підопічні Романа МАРИЧА провели дебютний футбольний поєдинок цієї зими. Першим спаринг-партнером Синьо-Золотих Левів стала знаменита в минулому львівська футбольна команда «Погонь» (чотириразовий Чемпіон Польщі: 1922, 1923, 1925, 1926рр.).

Гра відбувалася на футбольному полі львівської навчально-спортивної бази «Динамо» й тривала три тайми по тридцять хвилин. Діями Львівських Левів вже традиційно керував Роман МАРИЧ, йому допомагали Андрій ХАНАС і Тарас ШЕВЧИК. На кожну тридцятихвилинку  на поле виходив майже повністю інший склад «Львова», який, не зважаючи на великий мороз і засніженість газону, намагався демонструвати якісний та видовищний футбол, кожен гравець прагнув довести тренерському штабу, що є достойним аби закріпитись в обоймі Левів. І справді, ті вболівальники, які прийшли на перегляд поєдинку побачили, і жовті картки, і важкі ігрові зіткнення, і працю медиків, і що найголовніше – хороші голи!

Перша тридцятихвилинка проходила в рівній боротьбі, проте, наприкінці першого тайму відзначились гравці «Погоні», організувавши хороший прорив правим флангом. Проте в другому періоді гри, «синьо-золоті» майже відразу зрівняли рахунок, це Володимир Кавійчик, отримавши чітку передачу, прийняв м’яча на лінії штрафного майданчика й пробив на силу в дальній від себе кут воріт, голкіпер команди-суперників був лише статистом – 1-1! А вже, приблизно через сім хвилин, другий раз засмутив прихильників «Погоні» ще один Володимир, на цей раз це був Кудрявцев, який, метрів з сорока, влучним пострілом поклав круглого в ближню «дев’ятку» - 2-1. Загалом, другий і третій тайм проходив за відчутної переваги гравців «Львова», але більше голів у поєдинку не було.

Нагадаємо, Галицькі Леви розпочали підготовку до весняно-літнього етапу сезону 2011/2012рр. 20-го січня.

Інформаційна служба «Львова»




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору