Новини ЗМІ

"Енергія" провела товариську гру

08:39, 30 січня 2012

 Останній січневий матч «Енергія» провела в рамках зимової першості Миколаївської області. Новокаховчани зіграли внічию із «Воронівкою», але першу сходинку у турнірці залишили за собою 
 

«Енергія» - «Воронівка» 1:1 (1:0)

29 січня. 13.20. Миколаїв. Центральний стадіон. 100 глядачів.

 «Енергія»: Касперович (Холоша, 41), Ленський, Дмитровський (Смешко, 43), Дитятьєв, Кучеревський (Швей, 29), Гурін (Бічевой, 48), Комягін, Цой, Хрипко (Риженко, 41), Іванов (Філіппов, 61), Білоусов.

Тренер: Сергій Шевцов.

Голи: Іванов (4) – Сторублевцев (42).

Підопічні Сергія Шевцова вдало провели дебют поєдинку. Уже на 4-й хвилині номінальним господарям вдалася класна атака, яку точним пасом завершив Комягін, а Іванов спіймав круглого на льоту і відправив до сітки воріт суперника. «Енергія» впевнено взяла м’яч під контроль, але загострення виникали нечасто. Помітно бракувало якісного завершення атак та й дрібних помилок у центрі поля вистачало. Нижча класом «Воронівка» не змогла нав’язати суперникам свою гру, а очікувала на помилки з їх боку.

 Новокаховчани давали такі нагоди. До середини тайму ініціатива перейшла до гостей, а на 27-й хвилині арбітр призначив пенальті у ворота Касперовича. Удар із позначки Денис взяв «намертво». До речі, це вже другий парируваний пенальті на цьому турнірі для нашого воротаря. Активну десятихвилинку видала команда із Воронівки, проте до особливої гостроти справа не дійшла. А от новокаховчани могли рахунок подвоїти і навіть потроїти. Під завісу тайму з лінії штрафного майданчика пробивали Іванов та Білоусов – обидва удари були близькими до цілі, але влучності нашим хлопцям таки забракло.

Початок другої половини зустрічі, так як і першої, знаменувався голом. Тільки цього разу у ворота «Енергії». Перед цим Іванов не реалізував вихід віч на віч, і суперник одразу ж покарав новокаховчан за розважливість і незібраність. Атаку з правого флангу завершував Сторублевцев, який поклав Холошу на газон і м’яко закинув м’яча у рамку воріт. Здавалося, що наші захисники повинні підстрахувати воротаря, але Олексій Дитятьєв не розібрався в ситуації і спокійно пропустив круглого до сітки, певно очікуючи, що м’яч пройде повз ворота. Наступні хвилин десять у діях команд відчувалася нервовість, було чимало помилок у простих ситуаціях. «Енергія», однак, оговталася першою.

І це зрозуміло, адже нічия – це не той результат, якого прагнули номінальні господарі матчу. Нагоди для взяття воріт не забарилися. На 57-й хвилині Риженко у вигідній ситуації не віддав праворуч на вільного Іванова, а сам пішов на стик із захисником і змарнував атаку. За пару хвилин Денис міг обікрасти воротаря суперника, але знову схибив. Новокаховчани швидко підсилилися замінами. Віталій Філіппов, щойно вийшовши на поле, міг розписатися у воротах суперника, але неточно пробив після хорошого прострілу Риженка. Ще за кілька хвилин із середньої відстані класно пробив Комягін, але удар Юрія нейтралізував воротар. Провівши більшість часу другого тайму в захисті, «Воронівка» також могла повести в рахунку. Найреальнішу нагоду не використав півзахисник команди на 73-й хвилині – після обвідного удару, м’яч влучив у стійку. За пару хвилин до кінця матчу каркас воріт потурбували і новокаховчани. Це Денис Риженко втратив чергову нагоду для взяття воріт у виході віч на віч.

Отож, після багатьох гольових моментів, команди спромоглися лише на два голи за всю гру. «Воронівка» набирає 8 очок у 5 матчах, а «Енергія» за 6 ігор має в активі 14 очок і продовжує очолювати турнірну таблицю змагань.

www.fc-energiya.com




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору