Новини ЗМІ

«Авангард» зіграє з клубами з Німеччини, Чехії та Данії

10:48, 24 січня 2012

20 січня футболісти «Авангарду» вийшли з відпустки, пов'язаного з новорічними святами, і вирушили на збори до Маріуполя 

У Маріуполі краматорські футболісти проведуть 10 днів, у них заплановано три товариські гри: з «Іллічівцем-2», з так званої «збірної вільних агентів» і, швидше за все, з «Макіїввугілля».
З 6 по 19 лютого «Авангард» вирушає на збори до Туреччини.

«Цього року «Авангард»як команда виріс, тому умови для турецьких зборів будуть кращі, ніж у минулому році, - говорить генеральний директор ФК«Авангард» Роман Большаков. - Якщо минулого разу ми розташовувалися в чотиризірковому готелі, то зараз - у п'ятизірковому з басейном, сауною, тенісними кортами».

У Туреччині в команди заплановано чотири гри - перший матч відбудеться 9 лютого, хто буде суперником «Авангарду», ще не відомо, але це будуть команди з Австрії чи Німеччині.

12 лютого «Авангард» зіграє з командою з другої бундесліги ліги Німеччини, потім краматорчани зустрінуться з чеським ФК «Яблунець» - ця команда в 2010-му році стала віце-чемпіоном Чехії і вийшла у фінал національного кубка, в сезоні 2011-2012 брала участь в Лізі Європи.

За день до від'їзду «Авангард» зіграє з командою другого за значимістю дивізіону Данії ФК «Хобро» - з 14 команд цей колектив займає 11-е місце в турнірній таблиці.

Після повернення з Туреччини «Авангард» візьме участь у Зимовому кубку ФК «Олімпік», де окрім господарів - донецького "Олімпіка" візьмуть участь лідери обласного чемпіонату «Славхліб», «Конті», «Нова Люкс» і «Рубін», а також команда другої ліги «Макіїввугілля».

www.fc-avangard.at.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору