Новини ліги

Пішов з життя Валентин Трояновський

13:30, 18 січня 2012

18 січня пішов з життя Валентин Миколайович Трояновський - футболіст київського «Динамо», чемпіон СРСР 1961 року. Валентин Миколайович розпочав свою кар’єру у складі «Динамо» у віці 15 років, коли його було зараховано до дублюючого складу. За шість років, у 1960, Трояновський дебютував у класі «А», розкривши на повну міць свій талант наступного сезону – у 1961 році, коли легендарний київський клуб завоював перші золоті медалі Чемпіонату СРСР.    

У 1964 Валентин Трояновський покинув  команду «Динамо» та повернувся до  вінницького «Локомотиву», якому присвятив більше двох років, після чого перейшов до одеського «Чорноморця». Наступний сезон Валентин Миколайович розпочав у «Кривбасі», забивши за клуб 12 м’ячів.

Ігрову кар’єру Трояновський завершив далеко від Батьківщини – у Южно-Сахалінську, виступаючи за місцеву команду «Сахалін». Повернувшись до Києва,  Валентин Миколайович ще деякий час тренував дитячу команду футбольної секції при заводі «Більшовик», але згодом залишив тренерську діяльність.

Адміністрація та клуби ПФЛ висловлюють співчуття рідним та близьким померлого.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору