Новини ЗМІ

Микола Федорко про плани "Кримтеплиці" на міжсезоння

09:06, 18 січня 2012

16 січня футболісти ФК «Кримтеплиця» вийшли з відпустки і провели перше тренування у новому році. 17 січня футболісти пройдуть медичне обстеження, після чого приступлять до повноцінних тренувань. 

Нагадаємо також, що ФК «Кримтеплиця» проведе спаринг-матч проти кіровоградської «Зірки», яка проводить збори в Криму. Гра відбудеться 19 січня о 13-30 на полі з штучним покриттям «Спорт КТ Арени». З 23-го січня команда відправиться на збори до Євпаторії. З 6-го по 16-е лютого візьме участь у домашньому «Кубку Кримтеплиці», а завершенням підготовки стануть збори в Феодосії.

Головний тренер команди Федорко Микола Миколайович розповів про плани команди на 2012 рік, а також проаналізував обстановку в колективі. 

 - Скільки зараз новачків знаходиться у складі «Кримтеплиці» і чи вдалося з кожним з них познайомитися і знайти спільну мову?

- Перший день достатньо багато організаційних питань. На щастя, познайомилися, вони залишили доволі непогане враження про себе. Далі будемо дивитися, як вони працюють з м’ячем, на футбольному полі, ігрове мислення, у ігрових вправах - все в процесі. Надіюся, ще будуть футболісти приїжджати. Будемо вибирати достойних, які б достойно представляли клуб на внутрішній арені.

- Які задачі стоять перед ФК «Кримтеплиця у другій половині сезону 2011/2012?

- Як сказав Олександр Модестович Васильєв, виступити не гірше, ніж у першій половині чемпіонату. Ми, відповідно, будемо до цього прагнути, паралельно підвищувати індивідуальні здібності кожного футболіста і команди в цілому, для того щоб клуби Прем’єр-ліги звертали увагу на наших молодих виконавців. Якщо нам це вдасться, будемо вважати задачу виконаною.

- 19 січня ФК «Кримтеплиця» зіграє товариську зустріч з кіровоградською «Зіркою». Чого ви очікуєте від цього матчу? Як ви вважаєте, чи піде на користь футболістам такий функціональний початок року уже в січні?

- Ця гра нам потрібна, перш за все, щоб переглянути потенційних новачків клубу. З першої команди, хто перебуває на контракті, зіграє не більше 2-3 футболістів. А всі інші, ті, хто будуть на перегляді, будуть доказувати свою профпридатність, починаючи з першої гри. У нас не так багато часу, щоб втягнутися у сезон, відтак, треба швидше визначитися з людьми, з якими ми будемо рухатися далі, і намагатися підписати з ними контракт.

- Чи по силам команді ФК «Кримтеплиця» поборотися за друге місце? Оскільки перше місце буде дуже складно зайняти, але чи реально посісти друге місце по закінченню чемпіонату?

- Навіть вигравши всі ігри, треба, щоб хтось втратив очки. У нас достатньо великий відрив - 8 очок. По-перше, треба самим не втрачати очки, і щоб команди, які стоять попереду, втрачали. За друге місце важко буде боротися, але хто знає, гра покаже, які задачі будуть стояти у команд. Думаю, жодної прохідної гри не буде. Кожна гра буде перш за все у психологічному плані дуже напруженою.

- Декілька слів нашим вболівальників від головного тренера ФК «Кримтеплиця». Що ви хочете їм побажати і чого очікуєте від тяжких ігор, які у вас попереду?

- Хочу привітати з минулими святами. Побажати у першу чергу міцного здоров’я, удачі у всіх починаннях, віри в команду, адже як кажуть, по вірі й дається.  Чим менше ми будемо їх засмучувати, тим більше вони приходитимуть на стадіон і радіти нашій грі та нашим перемогам.

www.fc-kt.com




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору