Новини ЗМІ

Геннадій ПРИХОДЬКО: "Фізичними кондиціями хлопців задоволений"

11:51, 26 грудня 2011

Після закінчення контрольного матчу «Гірника» з командою вільних агентів, який закінчився з рахунком 1:1, інтерв'ю клубній прес-службі дав головний тренер нашої команди Геннадій Приходько 
 

- Геннадій Миколайович, наскільки корисним для «Гірника» виявився сьогоднішній контрольний спаринг?

- Чесно кажучи, ця гра повинна була показати, як хлопці провели відпустку, тобто, в якому фізичному стані перебуває кожен футболіст на даному етапі, не запустили вони себе. Також корисно було побачити у справі вільних агентів, які грали проти нас.

 - І який ви зробили висновок з побаченого? Хлопці не запустили себе?

- Ні, для цієї пори часу наші гравці виглядають нормально. Ігрові кондиції хлопців в нормі, тому я задоволений.

 - Ви хотіли поспостерігати за гравцями суперника. Хтось із них вас вразив?

- Гра вийшла хороша, бойова. Крім іногородніх проти нас сьогодні грали криворізькі хлопці: Кучеренко, Горбаненко, Грицук ... Ці хлопці в поданні не потребують. Я знайомий з їх можливостями. Тому спостерігав за іногородніми футболістами. Не можу сказати, що нам хтось сподобався, адже особливого враження ніхто з цих гравців на мене не справив.

- Чи може хтось із названих вами криворізьких хлопців поповнити склад «Гірника»?

- Справа в тому, що ці футболісти мають намір працевлаштуватися в клуби першої ліги, то є в команди вище рангом, аніж «Гірник».

 - Чому в сьогоднішньому спарингу не брали участі Пашковський і Гвоздевич?

Напередодні гри Толік підхопив «вітрянку», а Гвоздевича вирішили поберегти. Адже Сергій тільки недавно відновився після травми.

 - Кілька слів про гравців, що знаходяться на перегляді: хавбек Тарасов і форвард Шрамко ...

- Обидва гравці - місцеві. Все в їхніх руках. Якщо зуміють зарекомендувати себе з найкращого боку, проявити свої найкращі якості - залишаться в «Гірнику». Якщо судити про них по сьогоднішньому матчу, то можу сказати, що хлопці зіграли непогано. Бачу, що стараються, хочуть залишитися в команді.

 - Де зустрінете Новий рік, і чого хочете побажати собі і вболівальникам «Гірника» у 2012-му році?

- Новий рік зустріну вдома в колі сім'ї. Собі бажаю, звичайно ж, здоров'я. Удачі, любові. Уболівальникам бажаю продовжувати підтримувати нашу команду, адже ми граємо для них. Хочеться, щоб з кожним днем ​​число прихильників «Гірника» зростала. Всі знають, що наше місто представляє ще і «Кривбас». У цьому плані, сподіваюся, криворізькі вболівальники не будуть нас забувати. Здоров'я їм і удачі! З Новим роком!

www.fcgornyak.dp.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору