Новини ЗМІ

Володимир Рева: «Рухаємося вперед»

13:09, 23 грудня 2011

Головний тренер «Скали» розповів про своє бачення розвитку футбольного клубу та плани на міжсезоння.

Головним пріоритетом є підготовка власного резерву в Академії та залучення випускників до  ДЮФЛ за вертикальною структурою. В силу того, що Академія лише рік функціонує у новій якості, наші випускники ще не набули тієї потужності, що допомогла б нашим гравцям створювати конкуренцію тим командам, що посідають більш високі місця у турнірній таблиці. А взагалі, підбивши підсумки осінньої частини чемпіонату, можу сказати, що в нас не було провальних ігор, які б завершувалися із розгромним рахунком, 5:0, наприклад. Тому ми поступово рухаємося вперед. Задача поставлена зі старту: ми розвиваємо інфраструктуру клубу та рухаємося до підвищення у класі. Ще раз підкреслю: поступово.

 Чи влаштовує вас, як тренера, результат, з яким «Скала» завершила перше коло?

 Міркуючи про задоволення від підсумків, треба враховувати дві складові нашої клубної філософії: видовище та результат. Це дві основоположні методологічні складові. Набагато більше значення має якість гри як визначний фактор, тому ми будемо рухатися до підвищення цього показника, що приведе до покращення результату. Звичайно, намагатимемося зробити це щонайшвидше, адже фізіологічний ріст гравців відіграє свою роль.

 Наскільки відвідуваними були матчі за участю «Скали» у ході осінньої частини чемпіонату?

Стадіон завжди був заповнений. Принаймні, та його частина, де на трибунах встановлено пластикові сидіння та дах. Зрозуміло, що питання комфорту має неабияке значення для вболівальників, але прихильники «Скали» завжди приходять підтримати футболістів.

Чи є в планах керівництва клубу покращити клубну інфраструктуру?

Звичайно. 16 грудня введено у експлуатацію тренувальне поле стандартних розмірів зі штучним покривом, а восени закінчилися роботи з будівництва полів з натуральним покривом для Академії. Тобто, враховуючи темпи розвитку нашої спортивної інфраструктури, тенденції до росту в «Скали» пристойні.

Які плани в команди на міжсезоння?

 З 20 по 24 грудня на тренувальній базі у Моршині проводиться селекційний збір з метою  перевірити якість виконання  гравцями індивідуальних завдань, які вони мали виконати у період відпустки. Крім цього, за ці п’ять днів ми маємо провести селекційну роботу та закрити наші «болючі» точки, тобто, знайти більш кваліфікованих виконавців, які б підсилили певні позиції в силу того, що наші власні футболісти ще не настільки досвідчені. Наразі на перегляді знаходяться десятеро кандидатів. З 16 січня по 17 лютого проводитиметься другий збір, знов таки – у Моршині, після цього вирушимо до Туреччини, а вже близько до початку весняної частини чемпіонату поїдемо до Криму. Протягом січневих зборів ми проведемо декілька спарингових матчів. Так, на 28 січня ми запланували гру з дублем львівських «Карпат». 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору