Новини ЗМІ

Анатолій Скворцов: "Упевнений, навесні у нас буде дуже хороша команда"

10:46, 23 грудня 2011

19 грудня вийшов з відпустки і приступив до тренувань «Севастополь-2». Про цілі та завдання першого збору молодіжної команди клубу ми попросили розповісти її старшого тренера Анатолія Скворцова 

-Анатолій Олександрович, Ваша команда однією з перших в Україні вийшла з відпустки. Чим викликаний такий ранній збір колективу, які цілі Ви переслідуєте, і які завдання передноворічного збору?

-Ми хлопців зібрали для того, щоб вони пройшли диспансеризацію і отримали допуск до тренувань. Ми повинні зрозуміти, хто у нас готовий до зимових зборів, а хто ні, причому саме за медичними показниками. Чому зібралися зараз? Тому що у нас в листопаді завершився чемпіонат, і до нового року виходить дуже велика перерва.

-Як можете оцінити фізичний і моральний стан хлопців після відпустки?

-Як хороше. Хлопці відпочили. Думаю, багато переосмислили основні моменти своєї футбольної діяльності. Упевнений, навесні у нас буде дуже хороша команда.

-Ви зараз можете озвучити прізвища тих, хто вже пішов з команди і тих, хто перебуває на перегляді?

-Пішли Мишко Жуков і Максим Бойко. Немає сенсу їх тримати на лавці запасних. Хлопцям треба грати і рости. Зараз ми підшукуємо варіанти їх подальшого працевлаштування. Про нових гравців поки рано говорити. Зараз чотири людини на перегляді, але поки не підписані контракти, навіть прізвища не варто озвучувати.

-Ви говорили про те, що Дмитро Воронін повинен виїхати на перегляд в один з клубів першої ліги. Можете сказати, що це за клуб?

-Не можу. Не хочу говорити завчасно. Він поїде поки тільки на перегляд. Якщо мова зайде про підписання контракту, тоді й будемо говорити. А зараз він тренується з нами.

-Крім тих, хто зараз знаходиться на перегляді, будуть ще новачки?

-Ви розумієте, у нас в команді має бути 25 чоловік. Більше цього ліміту ми брати не можемо. На кожну позицію у нас по два футболіста. Звичайно, якщо приїде хороший футболіст - будемо дивитися, але тоді доведеться когось прибирати з команди.

-До якого числа Ви плануєте займатися, і чи будуть у Вас спаринги з іншими клубами?

-Сьогодні зірвався спаринг з миколаївським «Торпедо». Вони, з невідомих нам причин, відмовилися від гри. Тренуватися ми будемо до п'ятниці. Завтра зберемося з хлопцями, я роздам плани роботи на канікули, і ми розійдемося до 14-го січня.

www.fcsevastopol.com




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору