Новини ЗМІ

Ігор Захаряк: "Труднощі з фінансуванням є завжди"

10:36, 23 грудня 2011

ПФК «Суми» другий рік поспіль штурмує вершину другої ліги, адже мета у команди – перша ліга. 

– Чи буде команда підсилюватись у міжсезоння?

– Звичайно. Будь-якій команді потрібно підсилення. Ми вже провели перший селекційний збір у Криму, де передивилися ряд гравців. Можу сказати, що є декілька футболістів, які можуть влитись у наш колектив, проте їхня доля стане відомою, коли ми проведемо учбово-тренувальні збори, – там будемо визначатися. Поки що їхні прізвища називати не буду. Селекційна робота ведеться безперервно, отже, у січні до команди приєднаються ще гравці, яких ми будемо переглядати. Ми виходимо з відпустки 18 січня, проведемо один збір у Сумах, потім з лютого плануються три – у Криму, а вже перед самим початком першості – або в Сумах, або в такій же кліматичній зоні в залежності від погодних умов.

– Кого із суперників ви бачите конкурентами за вихід у першу лігу?

– Звичайно, це «Десна», гарний рівень гри показує «Славутич», не скидаємо з рахунку «Енергію». Щодо конкуренції побачимо, але саме ці команди виділялися своєю грою, організацією. Взагалі в нашій групі є ціла низка міцних команд – це і «Нива», коли вона у нормальному стані, і «Прикарпаття», і «УкрАгроКом». Гра цих команд є окрасою цього турніру. Все покаже весна, як команди підготуються, як буде з фінансуванням.

– Ходили чутки, що в клубі були проблеми з фінансуванням?

– На сьогоднішній день можу сказати, що всі питання закриті, і клуб достойно вийшов з цієї ситуації. Труднощі є завжди, питання в тому, чи є бажання і сили ці труднощі долати. Наразі ми працюємо над поставленою метою.

www.fc.sumy.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору