Новини ЗМІ

Славутич – Арсенал – 1:4. Битва третіх місць

10:45, 21 грудня 2011

«Славутич» Черкаси – «Арсенал» (Біла Церква) – 1:4 (0:4).

Триматчеву серію спарингів, проведених протягом трьох днів, черкаський «Славутич» завершив матчем проти білоцерківського «Арсеналу».

Вже на першій хвилині зустрічі гостей з Білої Церкви після удару Євгена Гуда врятувала штанга. Наступні хвилин десять черкащани, запропонувавши супернику швидкий темп гри, провели на їхній половині поля. Проте дивідендів з цієї активності славутчани отримати не змогли. Загалом, упродовж перших 30 хв. поєдинку «Славутич» продемонстрував якісний рівень організації гри, який, власне, і забезпечив йому завершення літньо-осіннього етапу в другій лізі (група «А») на третьому місці.

Коли стрілка секундоміра відміряла півгодини  матчу, далися взнаки досвід та висока індивідуальна майстерність футболістів «Арсенала». Недаремно суперник черкащан посідає третю позицію у першій лізі. Варто зазначити, що у стартових складах команд було усього по кілька футболістів, які перебувають на перегляді.

На 34 і 39 хвилинах Постолатьєв та Ординський при виконанні одноклубниками стандартних положень за рахунок вже згаданої високої індивідуальної майстерності «вижали» максимум із цих моментів і влучними ударами головою направили шкіряну кулю у сітку воріт «Славутича». Через п’ять хвилин екс-гравець черкаського  «Дніпра» Дмитро Проневич збільшив перевагу «Арсенала» до трьох м’ячів, а за мить Ординський забив четвертий гол. Таким чином, гості провели своєрідний п’ятнадцятихвилинний майстер-клас для своїх молодих, але перспективних опонентів.

У перерві тренери суттєво «потасували» склади команд, давши змогу проявити себе й іншим футболістам. Потрібно віддати належне черкаським гравцям за те, що вони зуміли вирівняти ситуацію у матчі. Слід відзначити, що у другому таймі за кількістю створених гольових моментів «Славутич» і «Арсенал» мали рівні показники, проте з реалізацією краще впоралися господарі. Захисник черкащан наприкінці матчу влучним дальнім ударом встановив остаточний рахунок у матчі.

www.fcslavutich.ck.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору