Новини ЗМІ

Славутич – УкрАгроКом – 2:1. 5-секундний реванш не допоміг

10:52, 20 грудня 2011

«Славутич» Черкаси – «УкрАгроКом» Головківка 2:1 (1:0)

У рамках навчально-тренувального збору, що розпочався 15-го грудня, «Славутич» Черкаси провів другий контрольний матч. На цей раз суперником черкащан був друголіговий «УкрАгроКом» із Головківки.

У першому таймі тренерський штаб господарів випустив на поле основний склад, який був задіяний в літньо-осінній частині поточного чемпіонату.

«Славутич» (І тайм): О.Крупниченко, Д.Фаворов, Т.Листопад, О.Тарасенко, М.Лисоконь, О.Лобов, Є.Гуд, О.Шуляк, С.Таран, М.Сергійчук, Д.Атаманюк.

У стартові хвилини команди обмінялися обопільними контрвипадами – за славутчан міг відзначитися Олексій Шуляк. На 11-ій хвилині черговий кутовий біля воріт приїжджої команди завершився ударом Олега Тарасенка в поперечку після подачі Михайла Сергійчука.

Рахунок у контрольному матчі було відкрито на 31-ій хвилині: Сергійчук, промчавши флангом, зробив простріл у карний майданчик, а Євген Гуд без проблем розібрався з захисником і воротарем «УкрАгроКома». За мить до перерви за Олексія Крупниченка зіграла стійка його воріт.

У другому таймі за «Славутич» зіграли: А.Лєнчінков, В.Кобзістий, Д.Кошелюк, Д.Кобіков, В.Котов та група гравців, що перебувають на оглядинах.

На 53-ій хвилині нападник черкащан з досить гострого кута подвоїв рахунок у грі, а вже за п’ять обертів секундної стрілки Артем Заміус сквитав один гол.

Цікавий поєдинок продовжувався у взаємних атаках, у яких ближчими до голу були господарі – Дмитро Кобіков влучив у стійку.

Завтра «Славутич» проведе черговий спаринг. На цей раз суперником буде представник першої ліги – «Арсенал» з Білої Церкви. Матч відбудеться в с.Білозір’я, початок о 13 годині.

www.fcslavutich.ck.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору