Новини ЗМІ

ФК "Гірник": Впевнено до цілі

12:08, 19 грудня 2011

Перед початком сезону керівництво криворізького «Гірника» поставило перед командою чітке завдання - місце в п’ятірці. Озираючись назад, можна констатувати: команда впевнено йде до виконання вказівки 

Все починалося для підопічних Геннадія Приходька аж ніяк не вдало: лише п’ять очок у перших п’яти зіграних матчах. Уже пізніше керівництво клубу пояснило цей стартовий провал участю команди у щорічному Кубку СНД серед гірничорудних підприємств у далекому від України російському Качканарі, що відбувся у липні, й негативно вплинув на психологічний ті фізичний стан колективу.
По завершенню першої частини чемпіонату керманич команди Геннадій Приходько зізнався, що після низки невдалих зустрічей провів із хлопцями серйозну чоловічу розмову. Варто визнати - прочухан від тренера допоміг гравцям «Гірника» «прокинутися» та заграти по-новому: у наступних трьох турах криворіжці здобули три перемоги і суттєво покращили своє  турнірне становище. Щоправда, у матчі з «Гірником-Спорт» та «Металургом-2» наглядно продемонстрували: тренерському штабу є ще багато над чим працювати. До речі, поєдинок із запорізьким клубом Геннадій Миколайович визнав найгіршою грою команди в першій половині чемпіонату. Кінцівку сезону ж «гірники» провели впевненіше, про що свідчать чотири перемоги у п’яти матчах.

З найкращого боку себе проявили визнані лідери «Гірника» Сергій Гвоздевич та Андрій Григорик, за плечима якого є досвід виступів у прем’єр-лізі в складі «Іллічівця». Найкращими бомбардирами команди стали форварди Пашковський та Коломієць. На рахунку кожного з хлопців - по шість забитих м’ячів.

Що чекає на «Гірник» у другій частині сезону? Впевнений, команда буде до останнього боротися за перепустку до першої ліги, тим паче, всі провідні гравці залишаться у Кривому Розі. Оновлювати склад криворізька команда взимку не збирається, хіба що придбавши кількох виконавців задля підвищення конкуренції в кожній із ігрових ліній. Багато що вирішиться для криворізького клубу в перших трьох поєдинках другої частини сезону, коли «Гірнику» доведеться зіграти із прямими конкурентами: «Авангардом», «Кремнем» та «Полтавою»…

www.fcgornyak.dp.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору