Новини ліги

13 грудня 1991 року засновано Федерацію футболу України

15:23, 13 грудня 2011

Шановні колеги!

13 грудня 1991 року засновано Федерацію футболу України, тому з нагоди 20-річного ювілею прийміть найщиріші вітання від мене особисто, Адміністрації та клубів Професіональної футбольної ліги.

Діяльність Федерації футболу – це кропітка робота з розбудови футбольного господарства в Україні та збереження славних спортивних традицій, що прославляють нашу країну на європейській арені. Це добра ознака утвердження в сучасному українському суспільстві любові до гри мільйонів. Саме ви, шановні колеги, сприяєте поступовому й неухильному відродженню найпопулярнішої гри людства в загальнодержавному та міжнародному масштабі.

Прийміть найщиріші вітання з ювілеєм! Від усієї душі бажаємо вам міцного здоров'я, щастя, миру, радості, благополуччя та реалізації всіх задумів!

Завдяки вашій волі, оптимізму та відданості справі, що гідні шанування та наслідування, професіоналізму і накопиченому досвіду Україна виборола право проведення Євро-2012, що стало гідним підсумком перших 20 років бездоганної роботи Федерації футболу.

Зичимо вам подальших успіхів у наполегливій праці на благо процвітання здорового способу життя, залучення громадян до занять футболом, а відтак і побудови здорової нації майбутніх поколінь!

З повагою

Президент    М. Бальчос 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору