Новини ЗМІ

Анатолій Димитров: "Все йде за планом"

14:15, 13 грудня 2011

Футбольний клуб «СКАД-Ялпуг» з Болграду виявився не настільки удачливим початківцем змагань у складі другої ліги, як їхні колеги з Черкас:  в осінній частині змагань сезону 2011-2012 років болградцям Фортуна не посміхалася. Зігравши 16 матчів, команда виграла лише двічі – у першому турі, приймаючи у себе вдома южненський «Реал Фарм», та  у 9-му турі в Плисках . У підсумку  - 13 місце. Проте, головний тренер команди Анатолій Димитров не втрачає надію покращити ситуацію у весняній частині, про підготовку до якої  він розповів прес-службі ПФЛ.   

Анатолію Васильовичу, як ви оцінюєте виступ команди у першій частині чемпіонату?

Цей період  для всього клубу був експериментальним. Після його завершення ми зробили певні висновки, провели аналіз. З деякими гравцями доведеться попрощатися. У першу чергу, підсилення потребують позиції крайніх півзахисників та флангових  захисників, на мій погляд хлопці не проявили себе так, як ми від них очікували. Сподіваюся, що до початку весняної частини ми підійдемо у стабільнішому стані. 

Ви вже підібрали кандидатури на їхнє місце?

Звичайно, кандидати є і наразі знаходяться на перегляді.

Яка задача стояла перед командою перед початком осінньої частини чемпіонату?

 Задача була одна: показати стабільну гру на рівні 10-11 місць за підсумками першого кола. Звичайно, навесні намагатимемося поступово покращувати своє турнірне становище.

Де плануєте проводити збори?

Футболісти зберуться наприкінці січня і два тижні працюватимуть у Болграді. Після цього плануємо виїхати до Криму або Карпат. А період перед початком наступної частини чемпіонату проведемо у південному регіоні.     

На ваш погляд, чому команді не вдалося завершити перше коло більш успішно?

У першу чергу, причина полягає у класі гравців. По-друге, це фінансова нестабільність. І найголовніше – це відсутність власного стадіону, на якому команда могла б проводити свої домашні матчі, тому всі матчі першої частини змагань ми провели на виїзді. Щодо покращення власної інфраструктури, наразі керівництво клубу вирішує питання підготовки стадіону до весняної частини чемпіонату: засіяно траву, газон вже майже готовий. Підводяться всі необхідні комунікації та виконуються інші будівельні роботи з тим, щоб навесні команда могла проводити матчі  у себе вдома.

Як в цілому ви оцінюєте проведення чемпіонату серед команд другої ліги?

Загалом, проблем ніяких не було. До якості арбітражу претензій не маємо, так само, як і до організаторів змагань. Календар стабільний, все йде за планом. На мій погляд, якщо команди своєчасно підготувалися до сезону, то все має бути гаразд.         




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору