Новини ліги

Шановний Віталію Богдановичу!

14:00, 9 грудня 2011

Президентові ОПФКУ

«Прем’єр-ліга»

 В. Б. Данілову

Шановний Віталію Богдановичу!

Прийміть найщиріші поздоровлення від мене особисто, Адміністрації та клубів Професіональної футбольної ліги з нагоди обрання Вас на посаду президента Прем’єр-ліги України!

Це рішення є гідною оцінкою Ваших професійних якостей, внеску в розвиток футболу в нашій країні та зміцнення його позицій на міжнародній арені.

Сьогодні Ви – один із провідних українських політиків, який сприяє розвитку різноманітних соціально-економічних процесів в Україні. Секрет Вашого успіху – це талант керівника, невичерпна енергія, сила характеру, тверда суспільна й політична позиція. Своєю плідною працею Ви звеличуєте «спорт № 1», примножуєте його успіхи та досягнення, за що Вам вдячна вся футбольна спільнота країни! Глибина духовних переконань, невтомна праця, мудрість, поміркованість та життєвий досвід завжди давали Вам змогу достойно долати всі труднощі та незгоди.

Бажаю Вам надалі залишатися патріотом своєї справи, неодмінно реалізувати всі задуми на шляху реформування та розбудови вітчизняного футболу, що ґрунтуються на надзвичайній цілеспрямованості, здоровій амбітності та безмежній закоханості в улюблену справу! Упевнений, що наступні роки та подальші результати Вашої праці ряснітимуть добрими пам’ятками, що зводяться завдяки Вашому організаторському хисту та наполегливості!

 

З повагою

 президент                                                                         М. В. Бальчос




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору