Новини ЗМІ

"Шахтар-3": перший товариський матч

10:30, 6 грудня 2011

Увечері 5 грудня «Шахтар-3» провів свій перший товариський матч на Кіпрі. Підопічні Олександра Фундерата та Сергія Ковальова за всіма статтями переграли своїх однолітків з АПОЕЛ - 0:4.

Зі стартових хвилин поєдинку «гірники», загартовані Другою українською лігою, прибрали ініціативу до своїх рук. Перший гол у ворота кіпріотів був забитий у середині першого тайму, хоча йому передувала ще ціла серія вигідних моментів, які не вдалося реалізувати Вакуленко, Безбородько і Малиновському. Нарешті подачу з лівого флангу Тотовіцького точним ударом по воротах завершив Болбат. З першим пострілом нападника воротар впорався, а от повторний удар досяг мети.

Окрилені успіхом, «гірники» посилили натиск на ворота суперника. І ось вже Болбат, скориставшись прострілом Кравченко знову ж таки з лівого флангу, одним дотиком обіграв воротаря, а другим оформив дубль. А техніка, обведення і прекрасне завершення атаки у виконанні Тотовіцького дозволили «Шахтарю» піти на перерву з відривом у три м'ячі.

У другому таймі гра дещо заспокоїлася, хоча «гірники» як і раніше продовжували володіти перевагою. Крапку в матчі поставив Вакуленко, прекрасно виконавши штрафний удар метрів з 25-ти.

- Думаю, що рахунок відповідає ходу гри. Єдине, якість гри в першому таймі у виконанні нашої команди було значно вище, - зазначив після гри Олександр Фундерат. - Напевно, після трьох голів деякі хлопці почали грати «по рахунку». Хтось хотів себе показати, хтось брав якісь складні рішення. Від цього декілька загубився малюнок командної гри. Хоча в другому таймі теж були моменти. Забили один м'яч і, в принципі, могли забивати ще. Настрій на цю гру у наших хлопців був дуже хороший. Та й рівень нашої команди все-таки, напевно, на даний момент вище, ніж у однолітків з АПОЕЛа.

www.academy.shakhtar.com




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору