Новини ЗМІ

«Буковина» тренера не змінюватиме

09:10, 29 листопада 2011

Наприкінці минулого тижня головний тренер ФСК «Буковина» Вадим Заяць вирушив на лікування у Тель-Авів (Ізраїль).

Про це повідомив генеральний директор чернівецького клубу Микола Клим.

- Як і планувалося, Вадим Григорович продовжить лікування за кордоном. Найближчим часом наш тренер перебуватиме під наглядом ізраїльських медиків. Скільки пробуде у Тель-Авіві футбольний фахівець, стане відомо пізніше. Лікування Вадима Григоровича у Ізраїлі стало можливим завдяки керівництву клубу, губернатору Буковини Михайла Папієва та в.о. міського голови Віталію Михайлішину.  Ми сподіваємося, що Вадим Заяць найближчим часом проводитиме тренування «Буковини».  Приємно, що за відсутності Вадима Григоровича на тренерському містку у офіційних матчах чернівецького колективу, команда також виступала непогано. Зрештою, Вадим Заяць постійно перебував на зв’язку зі своїми помічниками, - зазначив Микола Анатолійович.

За словами Миколи Клима, чернівецький клуб і надалі довірятиме Вадиму Зайцю.

- Ми не розглядали і не розглядатимемо питання щодо зміни головного тренера «Буковини». Чернівецька команда перебуває у верхній частині турнірної таблиці. Вірю у те, що у 2012 році наш колектив виступатиме ще  краще, - сказав генеральний директор ФСК «Буковина».

Планується, що гравці «Буковини» зберуться наприкінці грудня. Тоді футболісти пройдуть, зокрема, медобстеження. А основні збори ФСК «Буковина» планує розпочати 20 січня 2012 року. Вже після цього стане відомий остаточний графік підготовки команди до офіційних матчів.

www.fcbukovyna.com




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору