Новини ЗМІ

Андрій Гусін: "Команди не хотіли поступатися одна одній"

11:36, 21 листопада 2011

Старший тренер київської команди «Динамо-2» Андрій Гусін на післяматчевій прес-конференції прокоментував матч із кіровоградською командою. 

- Був хороший матч з великою кількістю єдиноборств. Команди не хотіли поступатися одна одній, тому гра вийшла цікавою та бойовою. Що стосується нашої реалізації, вона поки не на найвищому рівні, але ми зуміли забити два м'ячі. Тим прикріше пропускати голи - ми самі допомогли супернику створити ці моменти. Після цього гра вирівнялася, і другий тайм пройшов у рівній боротьбі. З одного боку, наші футболісти допустили не дуже характерні для них помилки, а з іншого, можливо, зайва самовпевненість окремих гравців привела до таких наслідків. Важливо грати в обороні акуратно і надійно, а тут ми самі віддаємо супернику м'яч. Маємо великі розриви, адже всі займають широко точки, а в середині утворюється простір. Йти в дриблінг в центрі поля - не наша сильна риса. Але суперник оборонявся великими силами, і деколи доводилося брати гру на себе. Це друга наша нічия в сезоні, але перша домашня.

- Чому у звітному матчі не взяв участі Мединський?
- Напередодні матчу він, на жаль, смикнув задній м'яз стегна, йому потрібно пару тижнів для відновлення. Після відпустки він повернеться в стрій. Завтра у нас будуть збори, на яких ми обговоримо минулий сезон, я поспілкуюся з кожним індивідуально. Після цього відпустимо хлопців до 20-го грудня, а потім зберемо на 8 днів. А після новорічних свят приступимо до роботи і почнемо цілеспрямовану підготовку. У нас буде дуже велика перерва - трохи більше чотирьох місяців. Так що у хлопців є прекрасна можливість відпочити. Я з командою з грудня минулого року, і можу сказати, що вони добре попрацювали.

- Когось з Ваших підопічних будете пропонувати в першу команду «Динамо»?
- У нас була попередня розмова з Борисом Ігнатьєвим щодо того, хто поїде на збір з першою командою, наші думки щодо кандидатур збігаються. Думаю, буде правильніше, якщо цю інформацію оголосить Юрій Сьомін. Більш важливо, щоб футболісти, яких візьмуть на збір з першою командою, закріпилися там.

ФК "Зірка"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору