Новини ЗМІ

Юрій Овчаров: "Нам перемога була потрібна більше"

11:24, 21 листопада 2011

Після завершення матчу «Буковина» - «Сталь» (1:0) тренер чернівецької команди Юрій Овчаров зазначив, що гра йшла до першого гола. Юрій Миколайович також зазначив, що подальші плани команди залежатимуть від бюджету клубу.

- Юрію Миколайовичу, Ваш коментар сьогоднішньої гри?

- Гра вийшла хороша. Тим більше, що «Сталь» (Алчевськ) – це граюча команда, яка трохи провалила початок першості України. А так алчевські футболісти могли претендувати на потрапляння у трійку кращих колективів. Дійсно, гра йшла до першого голу. Хто забив, той і виграв. Думається, що на даний момент нам перемога була потрібна більше. Ми грали вдома. Нам хотілося порадувати своїх уболівальників. Ви знаєте, що наш головний тренер зараз у лікарні. Хлопці зробили все для того, щоби порадувати свого наставника. Сперечатися за підбором гравців із алчевською командою важко. У «Сталі» виступають хороші гравці. Та й тренерський штаб нашого сьогоднішнього суперника відомий у нашій державі. Ми постаралася, і у нас вийшло.

- Які подальші плани команди?

- Відпочиватимемо, напевно, один місяць. У новому році наше керівництво ставитиме перед командою завдання. Усе залежатиме від бюджету. Вже потім скажемо про те, коли команда розпочне підготовку до офіційних матчів.

ФСК "Буковина"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору