Новини ЗМІ

ФК "Єдність" відсвяткував 10-річний ювілей

10:10, 21 листопада 2011

Шановні колеги!

З нагоди 10-річного ювілею футбольного клубу «Єдність» прийміть найщиріші вітання від мене особисто,  Адміністрації Професіональної футбольної ліги та її клубів.

10-річний ювілей – це небуденна подія для всього українського футболу. Можливо, десять років – не такий великий строк, але для «Єдності» - це ціла епоха. Епоха становлення, гучних перемог та важких поразок, з яких клуб виходив з честю та гідністю, наполегливо рухаючись вперед. За 10 років свого існування ваш клуб міцно закріпився у сім’ї Професіональної футбольної ліги, маючи бездоганну репутацію завдяки  стабільній, динамічній роботі, відповідальному та творчому ставленню до справи усього колективу. 

За цей час клуб «Єдність» вписав не одну славетну сторінку в історію вітчизняного футболу,  подарувавши вболівальникам неперевершене відчуття причетності до великої гри, адже футбольний клуб з Плисок не раз ставав чемпіоном та призером різних турнірів, у тому числі міжнародних. Попереду у вас – ще більш яскраві здобутки на футбольній ниві України: ми впевнені, що невдовзі «Єдність» ще заявить про себе завдяки цілеспрямованості керівництва клубу та самовідданій грі футболістів команди.

У день ювілею прийміть слова глибокої вдячності за ваш високий професіоналізм та активну участь у розвитку професіонального футболу
нашої країни.

Від щирого серця бажаємо колективу «Єдності» здоров'я, сил духовних і фізичних, терпіння, удачі, оптимізму та смаку нових перемог!

І нехай рушійною філософією клубу стане вислів «Де єдність, там і перемога!» 

 

З повагою

президент        М. Бальчос

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору