Новини ЗМІ

Підведення підсумків річної роботи ФК «Славутич»

09:16, 18 листопада 2011

У конференц-залі ТОВ «Ходак» були підведені підсумки річної роботи футбольного клубу «Славутич».

Робоча зустріч відбулася за присутності керівництва, адміністрації, тренерського штабу та гравців ФК «Славутич».

У вступному слові віце-президент футбольного клубу Ходак Володимир Анатолійович зупинився на основних етапах становлення ФК «Славутич», відзначив ефективну і якісну роботу тренерського штабу, подякував гравцям команди за характер та самовіддачу на полі. Також В.А.Ходак наголосив на плідній роботі клубу з уболівальниками, на високому рейтингу відвідуваності матчів Центрального стадіону серед команд Професіональної футбольної ліги України.

У своєму виступі головний тренер ФК «Славутич» Кирилюк Олександр Ілліч подякував гравцям, керівництву та всім службам футбольного клубу за плідну роботу і одержаний результат. Особливо тепло відгукнувся про місцевих гравців, які в часи становлення клубу, виявивши свій патріотизм та професіоналізм, пройшли  шлях від аматорів до лідерів другої ліги. Також головний тренер відзначив виконавців, які влилися в колектив перед стартом  на професійному рівні, адже конкуренція за місце в основному складі значно підвищила клас команди.

У заключному слові віце-президент  намітив основні напрями роботи клубу на наступний рік.

Після завершення зустрічі футболісти відправилися у місячну відпустку. Початок навчально-тренувального збору команди запланований на 15 грудня.

www.fcslavutich.ck.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору