Новини ЗМІ

ФК "Полтава". Підсумки першої частини сезону

09:08, 18 листопада 2011

Зберігши лідерство в групі "Б" футболісти, тренери та персонал футбольного клубу "Полтава" вирушили відпочивати, набиратися сил.  Про проміжні результати розповів головний тренер команди Анатолій Безсмертний.
 
 - Анатолію Петровичу, як ви оцінюєте виступи команди в першому і частини другого кола чемпіонату?
- Чемпіонат цього року проходить цікаво. 6-7 команд йдуть щільною групою. Тому, практично в кожному турі проходили принципові матчі. В одному турі одні команди відбирають очки у конкурента і опиняються в лідерах. У наступному - втрачають і втрачають свої позиції. Ми не стали виключенням, тому наш виступ оцінюю двояко. З одного боку ми йдемо на перерву, будучи на першому місці. Але відрив від команд, що нас переслідують, маленький.

А він міг бути більше. Ми програли в чемпіонаті всього одну гру, проте недозволено багато втратили очок у тих іграх, які закінчилися внічию. І якщо в домашній грі з криворізьким "Гірником" моментів для взяття воріт було дуже мало, а в Кременчуці нам довелося відіграватися, то з комсомольським "Гірником-Спорт" ми пропустили в компенсований час, граючи з "Дніпром-2", створили багато моментів, але пропустили автогол. Та й у Свердловську, замість того, щоб грати у своїй манері, в другому таймі підлаштувалися під господарів і дали їм можливість зрівняти рахунок також наприкінці зустрічі.
 
З іншого боку, у нас не було ігор, в яких ми виграли, але на перемогу не заслуговували. Там де перемагали, це було інколи більш переконливо,  напружено, але скрізь, як кажуть, по справі.
 
 - Чи виправдали надії гравці, які були у складі команди, або поповнили її ряди в цьому чемпіонаті?
- Хтось виправдав, від кого-то ми очікували більшого. Але дистанцію в 16 матчів чемпіонату і 2 кубкових ніхто не відіграв стабільно. Одні футболісти добре почали сезон, але потім "здулися". Інші, навпаки, через ігри набирали форму або, граючи менше, користувалися своїм шансом і краще проводили останні матчі. Але, якщо порівнювати з минулим сезоном, коли основне навантаження випало на 11-12 гравців, в цій першості заміни все ж частіше посилювали гру. Проте, виходячи із завдань на сезон, ми в міжсезоння будемо переглядати виконавців.

У всіх 16 матчах чемпіонату на поле виходили Євген Дейнеко, Олександр Полуницький, Олександр Обревко, Максим Зеленевіч і В'ячеслав Гаді. Але тільки три перших гравця провели всі ігри без замін.
 
Найбільше м'ячів забив Юрій Скороход - 7 (плюс 2 в Кубку), в активі Євгена Радіонова - 5 голів (1 автогол), Полуницький - 4 (для захисника дуже пристойний показник), Зеленевіч, Бессалов - по 3, Конюшенко, Гаді - по 2, Фатій, Городов, Даценко, Обревко - по 1.

www.fc-poltava.at.ua

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору