Новини ліги

Поставлено крапку у справі «Нива» - «Суми»

15:08, 17 листопада 2011

14 листопада відбулося засідання Апеляційного комітету ФФУ, на якому розглянуто питання щодо матчу між командами «Нива» Тернопіль – «Суми» Суми, який мав відбутися у рамках 2-го туру чемпіонату України з футболу серед команд клубів другої ліги.

Коротко нагадаємо про суть справи. 30 липня 2011 року матч між цими командами не відбувся через те, що футбольне поле у Тернополі не було підготовлене до його проведення: неякісну суміш для розмітки було змито дощем. На відновлення розмітки працівники ФК «Нива» мали додатковий час, проте недоліки так і не було усунено, через що арбітр та інспектор матчу прийняли рішення не проводити матч. Це питання розглядалося на засіданні ДК ПФЛ, після цього розгляд справи дійшов до КДК ФФУ, а завершився в Апеляційному комітеті, який наразі виніс остаточне рішення. Члени комітету одностайно вирішили відмовити ФК «Нива» у задоволенні апеляційної скарги, а рішення КДК ФФУ залишити без змін. Тобто, відповідачу зараховано технічну поразку у матчі, що не відбувся. Крім цього, ФК «Нива» має сплатити обов’язковий грошовий внесок у розмірі 5 000 гривень.

Таким чином, визначено результати осінньої частини чемпіонату України з футболу серед команд клубів другої ліги, відповідні зміни внесено до турнірної таблиці. 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору