Новини ліги

Анонс матчів 21-го туру першої ліги (оновлено)

08:33, 16 листопада 2011

18 листопада 2011 року

ФК «Одеса» – «Нафтовик-Укрнафта» Охтирка

15.00, м. Одеса. Стадіон «Спартак»

Арбітр: Митровський М. М. (Ужгород)

Асистенти арбітра: Луцький В. В. (Івано-Франківськ), Карпяк Ю. Б. (Львів)

         Минулого туру «Нафтовик-Укрнафта» нарешті зміг здобути таку довгоочікувану охтирськими вболівальниками перемогу. Тож до Одеси команда вирушить у гарному настрої. А ось у підопічних Андрія Пархоменка ситуація дещо інша: хоча одесити на виїзді  регулярно беруть очки, проте останній раз вдома вони перемагали ще на початку осені у дев’ятому турі.

ФК «Севастополь» – «Титан» Армянськ

18.00, м. Севастополь. СК «Севастополь»

Арбітр: Скирда С. І. (Харків)

Асистенти арбітра: Маковей І. Ю. (Вінницька обл.), Кисельов Р. О. (Суми)

         Для цих команд рік завершиться у матчі, що носить статус кримського дербі. Тож можна не сумніватися, це стане додатковою мотивацією для футболістів завершити першу частину чемпіонату перемогою.

 

19 листопада 2011 року

«Нива» Вінниця – МФК «Миколаїв»

13.30, м. Вінниця. Центральний міський стадіон

Арбітр: Павлюк О. А. (Київ)

Асистенти арбітра: Пушенко В. Д. (Київ), Маланчук М. Б. (Чернівецька обл.)

         Не дивлячись на те, що «Миколаїв» наразі випереджає «Ниву» у турнірній таблиці, у першій зустрічі команд цього сезону перемога була за вінницькими футболістами і повторити зараз цей результат для них вельми важливо. Цього буде недостатньо, аби позбутися статусу аутсайдера, але у даній ситуації для «Ниви» кожен заліковий пункт буквально на вагу золота. Проте, так само необхідні очки і миколаївцям, які знаходяться на небезпечній відстані від зони вильоту.

«Металург» Запоріжжя – «Олімпік» Донецьк

16.00, м. Запоріжжя. Стадіон «Славутич-Арена»

Арбітр: Фощій Ю. В. (Черкаси)

Асистенти арбітра: Кацман О. О. (Кіровоград), Шаличев Д. В. (Суми)

         З усіх претендентів на підвищення у класі поки що саме «Металург» найкраще справляється із виконанням головного завдання на сезон. Запоріжці лідирують у турнірній таблиці і, скоріш за все, пробудуть на першому місці як мінімум до весни. Але для цього команді необхідно обов’язково перегравати «Олімпік», впоратися з яким у першому колі «Металургу» вдалося не так вже і просто.

«Буковина» Чернівці – «Сталь» Алчевськ

14.00, м. Чернівці. Стадіон «Буковина»

Арбітр: Чижевський П. П. (Київ)

Асистенти арбітра: Дробітько О. Б. (Полтава), Соломчак Т. М. (Тернопіль)

         Мабуть, буде вірним виділити саме цей матч поміж усіх інших у 21-му турі. Статус центральної гри ця зустріч заслуговує завдяки положенню команд у турнірній таблиці та результату у матчі першого кола. «Буковина» та «Сталь» тоді в Алчевську розписали «мирову» 2:2 і продемонстрували вельми захоплюючий футбол. Тож немає приводу сумніватися, що і цього разу команда розчарують вболівальників.

«Кримтеплиця» Молодіжне – «Енергетик» Бурштин

16.00, смт. Молодіжне. Стадіон «Спорт КТ Арена»

Арбітр: Козиряцький М. С. (Запоріжжя)

Асистенти арбітра: Маньковський О. Ю. (Одеса), Куценко І. В. (Київська обл.)

         Обіграти у гостях «Кримтеплицю» бурштинцям буде вкрай непросто, адже кримчани у цьому чемпіонаті лише одного разу поступалися у рідних стінах. Втім, якщо «Енергетик» прагне зберегти прописку у першій лізі, то йому слід намагатися брати очки у матчі з будь-яким суперником.

 

20 листопада 2011 року

«Динамо-2» Київ – «Зірка» Кіровоград

14.00, Київська область, смт. Чапаївка. Стадіон УТБ «Динамо»

Арбітр: Труханов К. В. (Харків)

Асистенти арбітра: Харко Л. М. (Луцьк), Сухін В. В. (Одеса)

         Хоча наразі «Зірці» і не загрожує виліт до другої ліги, проте ситуація може змінитися протягом кількох турів. Втім, кіровоградцям цілком по силам не тільки втриматися на нинішній позиції, але і суттєво піднятися у турнірній таблиці. Їх найближчий суперник - «Динамо-2» - хоч і не поступливий, проте не має турнірної мотивації і не є аутсайдером. Тож, якщо підопічні Андрія Гусіна занадто розслабляться, то «Зірка» зможе цим скористатися.

ФК «Львів» – «Арсенал» Біла Церква

14.00, м. Львів. Стадіон СКА

Арбітр: Махно Г. Ю. (Кіровоград)

Асистенти арбітра: Сидорук І. І. (Сумська обл.), Паращенко О. М. (Суми)

         Рік тому «Львів» завершив першу частину сезону у якості одного з лідерів змагань. Але за зиму у команді сталися певні зміни, після яких львів’яни і досі не можуть вийти з ігрової кризи. Тим не менш, ФК «Львів» все ще залишається колективом, від якого слід очікувати неприємних сюрпризів. Зокрема, про це свідчить перемога над «Говерлою-Закарпаттям». Тож «Арсеналу» не слід розраховувати, що останній офіційний матч у цьому році гарантовано принесе три очки.





Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору