Новини ліги

22 листопада відбудеться семінар для координаторів служби безпеки футбольних клубів

11:33, 14 листопада 2011

22 листопада 2011 року в конференц-залі Будинку футболу ФФУ (м. Київ, пров. Лабораторний, 7-а) відбудеться навчально-методичний семінар для координаторів служби безпеки футбольних клубів з питань безпеки проведення футбольних матчів. Початок роботи о 10.00. У порядку денному наступні питання:  

1. Про забезпечення безпеки та громадського порядку до, під час та після проведення футбольних матчів змагань ПФЛ сезону 2011-2012 років.

2. Про взаємодію клубів з угрупованнями фанатів з метою попередження порушень громадського порядку до, під час та після проведення масових спортивних заходів.

3. Вимоги до інфраструктури стадіонів щодо забезпечення безпеки та громадського порядку під час проведення футбольних матчів.

4. «Чесна гра: дисципліна та повага». Правила поведінки вболівальників до, під час та після матчу.

5. Організація заходів безпеки та правопорядку під час проведення футбольних матчів.

6. Взаємодія з органами правопорядку з питань забезпечення громадського порядку та безпеки під час проведення футбольних матчів

7. Практичний досвід розроблення та реалізації заходів по забезпеченню громадського порядку та безпеки під час проведення футбольних матчів змагань ПФЛ сезону 2011-2012 років

Запрошуються представники ЗМІ. Акредитація за телефоном 050 410 22 09 або за електронною адресою zmi@pfl.ua

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору