Новини ліги

Анонс матчів 20-го туру першої ліги

09:47, 11 листопада 2011

11 листопада 2011 року

«Геліос» Харків – ФК «Севастополь»

13:30, м. Харків. Стадіон «Геліос-Арена»

Арбітр: Павлюк О. А. (Київ)

Асистенти арбітра: Дробітько О. Б. (Полтава), Топіха В. В. (Київ)

         Минулого туру кримчани здобули важливу перемогу над одним із конкурентів у боротьбі за підвищення у класі. На жаль, це жодним чином не вплинуло на розташуванні команди у турнірній таблиці, адже команда у першому колі втратила занадто багато очок. Втім, попереду ще достатньо часу, аби надолужити втрачене і щоб виконати головне завдання на сезон «Севастополю» слід відповідально ставитися до кожного матчу, особливо з такими суперниками як «Геліос», який цього чемпіонату виступає вельми впевнено.

«Енергетик» Бурштин – «Буковина» Чернівці

14:00, м. Бурштин. Стадіон «Енергетик»

Арбітр: Скрипак С. В. (Київська обл)

Асистенти арбітра: Журибіда В. В. (Луцьк), Приймачук А. Г. (Рівне)

         Хоча «Енергетик» поступився «Металургу» 4:0, проте бурштниці спромоглися непогано протистояти лідеру першої ліги протягом більшої частини матчу і втримувати нічийний рахунок. Звісно, здобути очки на «Славутич-Арені» справа не з простих, але «Енергетик» знову продемонстрував, що може боротися з будь-яким суперником. У рідних стінах команда явно спроможна на більше, тож «Буковині» не слід розраховувати на легку подорож.

12 листопада 2011 року

«Зірка» Кіровоград – «Нива» Вінниця

14.00, м. Кіровоград. Стадіон «Зірка»

Арбітр: Бохняк Р. А. (Севастополь)

Асистенти арбітра: Єремєєв А. А. (Миколаїв), Лазєєв В. В. (Одеса)

         У разі перемоги, «Нива» зрівняється по набраним очкам з кіровоградцями. Це, безумовно, є відмінною мотивацією для вінницьких футболістів напередодні матчу проти «Зірки», яка не виграє вже сім матчів поспіль. Також варто відмітити, що «Нива» за останні три гри не пропустила жодного м’яча у виїзних матчах.

«Титан» Армянськ – «Кримтеплиця» Молодіжне

14.00, м. Армянськ. Стадіон «Хімік»

Арбітр: Дяденко В. Г. (Кіровоград)

Асистенти арбітра: Скрипка А. М. (Кіровоград), Луценко О. А. (Харків)

         У матчі першого кола «Кримтеплиця» здобула вольову перемогу над «Титаном». Та зустріч запам’яталася вболівальникам як справжнє кримське дербі, що тримало у напруженні обидві команди до фінального свистка. І хоч зараз між колективами у турнірній таблиці ціла прірва, не слід заздалегідь віддавати перемогу «Кримтеплиці», адже «Титан» явно налаштований взяти реванш.

«Сталь» Алчевськ – «Металург» Запоріжжя

13.00, м. Алчевськ. Стадіон «Сталь»

Арбітр: Бондар В. М. (Харків)

Асистенти арбітра: Куценко І. В (Київська обл.), Холодинський О. В. (Харківська обл.)

         Враховуючи, наскільки важко «Металург» здобував одноосібне лідерство у чемпіонаті, запоріжці тепер так просто не віддадуть перше місце своїм конкурентам. Але це буде завдання не з простих, тим більше, що наступний матч команда проведе в Алчевську.

«Олімпік» Донецьк – ФК «Одеса»

14.00, м. Донецьк. СК «Олімпік»

Арбітр: Ноздрачов А. М. (Харків)

Асистенти арбітра: Данильченко Є. А. (Луганськ), Пушенко В. Д. (Київ)

         У протистоянні цих команд у першому колі переможця виявлено так і не було. «Одеса» та «Олімпік» розійшлися миром 1:1. Зараз також важко спрогнозувати, хто може виявитися сильнішим. Навіть у турнірній таблиці ці команди є практично сусідами.

«Нафтовик-Укрнафта» Охтирка – ФК «Львів»

14.00, м. Охтирка. Стадіон «Нафтовик»

Арбітр: Головков О. В. (Луганська обл.)

Асистенти арбітра: Ковальських С. В., Волков Ю. М. (обидва – Сімферополь)

         Останні три свої матчі ці команди не тільки програли, але і не змогли забити хоча б один м’яч. Загалом же «Нафтовик-Укрнафта» не виграє вже вісім матчів, що на тому тижні призвело до відставки наставника команди Сергія Мізіна. Програшна серія «Львова» триває вже 10 турів. Тож залікові пункти зараз вкрай необхідні обом колективам.

«Арсенал» Біла Церква – «Динамо-2» Київ

14.00, м. Біла Церква. Стадіон «Трудові резерви»

Арбітр: Лаврів О. І. (Івано-Франківськ)

Асистенти арбітра: Сидорук І. І. (Сумська обл.), Висоцький В. О. (Запоріжжя)

         Матч представників київського футболу, безперечно, заслуговує на статус дербі. Протистояння цих команд завжди викликає великий інтерес з боку вболівальників, а результат кожного разу непередбачуваний. Тож і цього разу на глядачів у Білій Церкві, скоріш за все, очікує яскраве видовище.

«Говерла-Закарпаття» Ужгород – МФК «Миколаїв»

14.00, м. Ужгород. Стадіон «Авангард»

Арбітр: Яблонський А. Е. (Тернопіль)

Асистенти арбітра: Луцький В. В. (Івано-Франківська обл.), Пузанський Р. А. (Львів)

         Як відомо, «Говерла-Закарпаття» не просто прагне повернутися до Прем’єр-ліги, але і хоче це зробити, посівши перше місце за підсумками чемпіонату. Але наразі ужгородці посідають лише другу сходинку та відстають від лідерської позиції на три очки. У такій ситуації миколаївцям важко сподіватися заробити залікові пункти в Ужгороді, але у той самий час у «Миколаєва» немає такої відповідальності за результат, тож команда може грати більш розкуто.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору