Новини ліги

Анонс матчів 15-го туру другої ліги групи «А»

07:34, 29 жовтня 2011

29 жовтня 2011 року

«УкрАгроКом» Приютівка – «Скала» Стрий

14.00, с. Головківка. Стадіон «Головківський»

Арбітр: Пасхал І. Ю. (Херсон)

Асистенти арбітра: Папірович А. Г., Миколюк М. В. (обидва – Хмельницький)

         Останні невдачі «УкрАгроКому» відсунули команду на п’яту сходинку турнірної таблиці. Але минулого туру приютівцям вдалося перервати 4-матчеву безвиграшну серію. Звісно, претендувати на вихід до першої ліги колективу тепер важче, проте якщо колектив має таке завдання, то у нього є ще час, аби повернути втрачені позиції.

«Єдність» Плиски – «Динамо» Хмельницький

12.00, с. Плиски. Стадіон «Єдність»

Арбітр: Біць Я. М. (Львів)

Асистенти арбітра: Трач Б. Б. (Тернопіль), Найко О. О. (Чернівці) 

         Для обох команд чемпіонат складається не надто вдало, особливо це стосується «Єдності», яка ще не здобула жодної перемоги. «Динамо» хоч і вигравало двічі, проте ненабагато випереджає команду з Плисок. Тож нині залікові пункти вкрай важливі для цих колективів, тому і боротися за них вони будуть з максимальною самовіддачею.

«Енергія» Нова Каховка – «Чорноморець-2» Одеса

15.00, м. Нова Каховка. Стадіон «Енергія»

Арбітр: Целовальник О. М. (Донецьк)

Асистенти арбітра: Дашко О. В. (Київська обл.), Нижник В. О. (Вінниця)

         До «Енергії» всі давно вже звикли ставитися як до однієї із найсильніших команд другої ліги. Вже другий рік поспіль новакаховці незмінно перебувають у верхній частині турнірної таблиці та є одним  із претендентів на підвищення у класі. Саме тому «Чорноморцю-2» буде непросто здобути перемогу у цій зустрічі, хоча слід відмітити, що одесити у цьому сезоні також є непростим суперником.

«Славутич» Черкаси – «Кристал» Херсон

15.00, м. Черкаси. Центральний стадіон 

Арбітр: Бондаренко Д. Є. (Одеса)

Асистенти арбітра: Саік В. І. (Одеса), Рєка О. Д. (Одеська обл.)

         Перша зустріч команд у чемпіонаті не виявила, хто з цих новачків другої ліги сильніший. Наразі, звісно, «Славутич» за рахунок своїх успіхів виглядає більш переконливо, ніж «Кристал». Проте це не буде не такою вже і великою перевагою, коли команди зустрінуться на полі. Тож херсонці матимуть такі ж шанси на перемогу, як і «Славутич».

«СКАД-Ялпуг» Болград – «Десна» Чернігів

15.00, с. Богате. Стадіон «Дунай»

Арбітр: Приступа С. А. (Київ)

Асистенти арбітра: Запрутняк В. В. (Ужгород), Котубей П. В. (Закарпатська обл.)

         «Десна» наразі утримує лідерство у турнірній таблиці і чернігівці просто не можуть собі дозволити права на помилку. І хоч «СКАД-Ялпуг» є аутсайдером чемпіонату, на своєму полі болградцям під силу зробити неприємний сюрприз навіть для більш досвідченого суперника.

«Реал Фарм» Южне – «Прикарпаття» Івано-Франківськ

14.00, м. Южне. Міський стадіон

Арбітр: Жосан І. А. (Херсон)

Асистенти арбітра: Якимик Р. С. (Львів), Новосад П. В. (Рівне)

         Зважаючи на здобутки команд у поточному сезоні, можна зробити висновок, що наразі їх сили приблизно рівні. Але якщо такий результат можна вважати непоганим для новачка другої ліги, то від «Прикарпаття» вболівальники явно чекають на більше. Останнім часом команда суттєво додала, але все ще сильно відстає від першого місця, втім, можна констатувати, що ігрова криза івано-франківців вже позаду.

30 жовтня 2011 року

ФК «Суми» – «Нива» Тернопіль

18.00, м. Суми. Стадіон «Ювілейний» 

Арбітр: Літвінов Г. Г. (Луганськ)

Асистенти арбітра: Оганесян Д. К., Шост О. О. (обидва – Луганськ)

         Через погодні умови зустріч цих команд у першому колі у Тернополі так і не відбулася. Тепер же «Суми» та «Нива» з’ясовуватимуть, хто з них сильніший на стадіоні «Ювілейний» і цього разу командам вже навряд щось завадить вийти на поле. Оскільки команда Ігоря Захаряка наразі веде щільну боротьбу з «Десною» за перше місце, втрачати очки сумчанам просто не можна. Проте не слід і забувати, що за плечима у «Сум» непростий матч з «Зорею» у рамках Кубку України, який забрав чимало сил у футболістів.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору