Новини змагань

Анонс матчів 1/8 Кубку України за участю команд клубів ПФЛ

15:55, 25 жовтня 2011

«Сталь» Дніпродзержинськ – «Чорноморець» Одеса

13.00, м. Дніпродзержинськ. Стадіон «Металург» 

пряма трансляція на сайті ПФЛ

Арбітр: Труханов К. В. (Харків)

Асистенти арбітра: Холодинський О. В., (Харківська обл.), Луценко О. А. (Харків)

«Сталь» та «Чорноморець» здобули свої путівки до 1/8 фіналу у вельми непростій боротьбі. Цим команди продемонстрували, що мають серйозні амбіції у змаганнях, а отже не будуть на полі просто відбувати свій номер. Звісно, не слід забувати і про завдання дніпродзержинців та одеситів у чемпіонаті, де вся боротьба ще попереду, тож тренерам доведеться поламати голову над тим, як раціонально використати силу своїх підопічних. Варто додати, що «Сталь» має нагоду повторити своє досягнення сезону 2006-2007 років, коли дніпродзержинці вийшли до чвертьфіналу розіграшу Кубка України.

«Буковина» Чернівці – «Арсенал» Київ

15.00, м. Чернівці. Стадіон «Буковина»

Арбітр: Дяденко В. Г. (Кіровоград)

Асистенти арбітра: Данильченко Є. А. (Луганськ), Скрипка А. М. (Кіровоград)

Поки що «Буковина» має відмінну статистику у зустрічах з київськими командами цього сезону. Чернівецькі футболісти у рамках чемпіонату вдома виграли у «Динамо-2» 2:1, а трохи згодом із таким самим рахунком у рідних стінах перемогли «Оболонь» вже у Кубку України. Цього разу на «Буковину» очікує гра зі столичним «Арсеналом», зустріч з яким стане ще більш серйозним випробовуванням для однієї із найсильніших команд першої ліги.

 

«Металург» Запоріжжя – «Ворскла» Полтава

пряма трансляція на сайті ПФЛ

19.00, м. Запоріжжя. Стадіон «Славутич-Арена»

Арбітр: Кузьмін А. В. (Миколаїв)

Асистенти арбітра: Пузанський Р. А. (Львів), Лібстер А. С. (Луганськ)

«Металург» та «Ворскла» провели безліч матчів на рівні Прем’єр-ліги і добре знають можливості один одного. Зустріч цих команд завжди вирізнялися принциповістю і безкомпромісною боротьбою, які ніколи не залишали байдужими вболівальників. Можна не сумніватися, що і цей матч не стане виключенням, а статус кубкового поєдинку тільки додасть протистоянню гостроти.

ФК «Суми» – «Зоря» Луганськ

19.00, м. Суми. Стадіон «Ювілейний» 

Арбітр: Бондар І. І. (Київ)

Асистенти арбітра: Харко Л. М. (Луцьк), Топіха В. В. (Київ)

Враховуючи, наскільки важку боротьбу ведуть «Суми» за підвищення у класі, футболістам цієї команди буде важко знайти у собі внутрішні ресурси, аби гідно представити клуб у Кубку України. Тим більше, що грати доведеться з представником Прем’єр-ліги. Звісно, «Зоря» наразі виступає не найкращим чином у чемпіонаті, але саме тому гравці та тренери луганського колективу просто не можуть собі дозволити зайвий раз розчаровувати своїх вболівальників.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору