Новини ЗМІ

Олександр Севидов: "Не думаю, що ми настільки сильніші за Білу Церкву"

12:13, 17 жовтня 2011

- Вітаю команду з перемогою. Буває таке, коли що не удар, то в ворота, сьогодні це було у нас. Не думаю, що ми настільки сильніші за Білу Церкву, якщо брати до уваги лише рахунок, але нині в одної команди виходило практично все, а в іншої – нічого. Тим не менше, нам дуже важко зараз у кадровому плані через обмежену кількість футболістів, намагаємося варіювати зі складом. Не завжди все виходить – ця перемога для нас багато важить. Вже в наступному турі на нас чекає серйозне випробування у Молодіжному. Суперники проти нас дуже серйозно налаштовуються, свідченням цьому є матч у Чернівцях – з нами «Буковина» зуміла зіграти внічию, а от сьогодні поступилася вдома «Кримтеплиці».

- Яка ситуація з Невуче і прокоментуйте появу в команді Антона Муховикова?

- Невуче відновлюється після травми як і Міщенко, який сьогодні вийшов на поле після тривалої паузи. А щодо Муховикова, то він у нас з’явився нещодавно на правах вільного агента, так як «Олександрія» розірвала з ним угоду ще до закриття трансферного вікна. Антон в минулому грав в Ужгороді, а у нас небагато гравців атакувального плану, тож без вагань його «підписали».

- Яка ситуація з Комарницьким?

- У Віталіка серйозна травма. Навряд чи ми його побачимо у цьому сезоні.

- Тренер «Арсенала» Ігор Артимович зазначив, що нині на полі не було ключових двох захисників його команди. Це допомогло вашій команді?

- Мабуть, що так. Хоча у нас теж була вагома втрата, через перебір «гірчичників» не грав найкращий руйнівник атак Мірко Райчевіч. Звісно, ми мали скористатися  втратами суперника, що впевнено й зробили.

- Прокоментуйте матч у Чернівцях.

- Хлопці показали характер, зуміли зрівняти рахунок і вийти вперед. А от в другому таймі трохи підсіли, господарі скористалися відсутністю Гібалюка, якому надавали допомогу і зуміли зрівняти рахунок.

- Сьогодні на поле вийшли футболісти, які більше часу перебували на лаві запасних. Хто з них приємно вразив?

- Всі гравці. Адже в нас вийшла лише одна вимушена заміна – замість Гібалюка вийшов Бідний. У нас проблема з оборонцями, тому Євген вимушений був грати на позиції правого оборонця. В інших кадрових ротаціях намагався дати можливість ігрової практики футболістам, адже рахунок дозволяв експериментувати.

- Для вас як для тренера на першому плані стоять інтереси клубу або ж інтереси гравця?

- Звісно, для мене – це інтереси гравця. Адже на полі грають саме футболісти й вони приносять результат.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору