Новини ЗМІ

Юрій Овчаров: "Хочу подякувати суперникам за гру"

08:43, 11 жовтня 2011

Після завершення матчу «Буковина» - «Говерла-Закарпаття» (2:2) за відсутності головного тренера команди Вадима Зайця на запитання журналістів відповідав тренер чернівецької команди Юрій Овчаров. 

- Пане Юрію, що Ви можете сказати про сьогоднішню гру ?

- Ми хочемо вибачитися за своїх вболівальників. У нас не всі такі вболівальники. За нашу команду вболівають переважно хороші люди. Детальний аналіз гри робити не буду. Це у нас робить головний тренер. Можу сказати, що гра була, так би мовити, «зіжмаканою». Були хороші відрізки гри, однак було більше боротьби. Вийшло більше емоцій. Нам не вистачало головного тренера. Хочу подякувати суперникам за гру. «Говерла-Закарпаття» - сильна команда. Результат ужгородської команди говорить сам за себе. Тим більше, що ми з повагою ставимося до тренерів цього колективу. Вони сильні фахівці. Бажаємо їм удачі, а ми намагатимемося виглядати не гірше.

У другому таймі на поле вийшов Євген Сантрапинських. З яких причин його замінили до завершення матчу ?
     
- Євген ще не набрав оптимальної форми після травми. Сьогодні він вийшов на поле, витримав скільки зміг, а потім ми вирішили його замінити.

Як команда готувалася до гри за відсутності головного тренера Вадима Зайця?

 - Головний тренер завжди залишається головним тренером. Ми спілкуємося у телефонному режимі та виконуємо ту роботу, яку він нам дає. Звісно, що відсутність Вадима Григоровича далася взнаки. Його присутність дає більше ефекту.

 ФСК "Буковина"

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору