Новини ЗМІ

Олександр Севідов: "Слабких суперників зараз немає"

08:37, 11 жовтня 2011

На післяматчевій прес–конференції головний тренер «Говерли – Закарпаття» Олександр Севідов сказав, що нічийний результат гри є закономірним та побажав одужання головному тренерові "Буковини".

Зокрема, пан Севідов зазначив: «Насамперед, я хочу побажати одужання головному тренерові «Буковини» Вадиму Зайцю. На жаль, з трибуни вболівальники кричали на мене неприємні речі...  Не гарно якось. Це, звісно, не каже про те, що всі такі люди у Чернівцях. У Вас гра проводилася у будній день, о чотвертій години, і щоби стільки прийшло вболівальників ! У нас не приходять стільки людей і у вихідний і безкоштовно. Якщо би їм ще доплатили, то все одно стільки б не прийшло.
Щодо самої гри, то що я можу сказати… 2:2. Рахунок на табло. Напевно, він є закономірним. А якщо суперника поздоровляють з нічиєю, то це є показником нашої сили. Хоча я можу сказати, що гра була дуже невиразною. Наша команда забила два м’ячі, однак ми ніяк не можемо скористатися чисельною перевагою в атаці. У перерві я казав хлопцям про те, що «Буковині» діватися нікуди. Вона піде відіграватися та буде атакувати великими силами. Так воно і було. Три гравця в обороні проти п’яти атакуючих виконавців... Як наслідок, ми нічого зробити не змогли. Це наша провина. Будемо розбиратися. У нас кожна гра – це бій. У нашої команди вже другий матч не матч, а вендетта. До цього ми грали з Охтиркою, а тепер із Чернівцями. Потім до нас їде Біла Церква. Що ж зробиш? Слабких суперників зараз немає. Будемо рухатися далі. Проблем у нас вистачає. Я не буду «вантажити» Вас своїми проблемами. Це наші проблеми".

 ФСК "Буковина"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору