Новини ЗМІ

Здійснено напад на головного тренера ФСК "Буковина"

15:21, 7 жовтня 2011

Приблизно о 13.00 годині невідомий чоловік здійснив постріл у головного тренера нашої команди Вадима Зайця, коли той сідав у автомобіль біля власного будинку на вулиці Достоєвського в Чернівцях.

Постріл було здійснено у дверцята автомобіля, коли Вадим Заяць сідав за кермо. Кулі прошили двері і потрапили тренерові «Буковини» у коліно.  Після пострілу невідомий зник з місця події. Перед замахом  він витягнув рушницю з поліетиленового мішка.  Карета швидкої доставила Вадима Григоровича до лікарні. Лікарями було виявлено 6 дробинок, які потрапили в коліно потерпілого. Життя головного тренера "Буковини" наразі знаходиться у безпеці. У лікарні вже побував президент ФСК «Буковина» Василь Орлецький, який побажав  тренерові швидкого одужання. 

 Цікаво, що сьогодні Вадим Григорович встиг провести чергове тренування чернівецької команди на СОУ "Буковина", яке було призначене на 11.00. Після цього він вирушив додому, а вже згодом збирався їхати по власних справах.

 Мотиви вчинку зловмисника невідомі. На місці події працюють слідчі, в район замаху прибуло вище керівництво прокуратури і обласної міліції. Рух транспорту у житловому мікрорайоні блоковано міліціонерами. У Чернівецькій області оголошено операцію «Перехоплення».

 ФСК "Буковина"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору